Metallimusiikki.net

Pommiradio: Mors Principium Est.

Mors Principium Est -bändin jäsenet seisovat betonista valmistettujen rakennelmien edessä. Etummaisella miehellä on kirkkaanpunainen paita yllään. Hänellä on lyhet hiukset ja lyhyt parransänki. Kuvassa myös viisi muuta miestä, jotka seisovat etummaisen taSuomalainen melodista death/thrash -metallia soittava Mors Principium Est käy haastateltavana Pommiradio-nimisessä nettiradiossa. MPE:n vierailua voi kuunnella Pommiradiossa tänään maanantaina kello 18.00 lähtien. Pommiradion nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.pommiradio.fi.

Bändin kolmannen albumin nimi on “Liberation = Termination“. Se julkaistaan aivan lähipäivien aikana Listenable Recordsin kautta. Kiekko on jatkoa bändin “The Unborn” -rykäisylle.

“Liberation = Termination” äänitettiin Astia Studiossa ja masteroitiin kalifornialaisessa Imperial Mastering -nimisessä studiossa.

Bändi, joka on muuten porilainen, pisti MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi pari biisiä. Kappaleet julkaistaan virallisesti “Liberation = Termination” -albumilla. Kuunneltavaksi laitettujen biisien nimet ovat: “The Oppressed Will Rise” ja “Sinners Defeat”.

“Liberation = Termination” -albumin kappaleet:

 1. Orsus
 2. The Oppressed Will Rise
 3. The Animal Within
 4. Finality
 5. Cleansing Rain
 6. Forgotten
 7. Sinners Defeat
 8. The Distance Between
 9. It Is Done
 10. Terminal Liberation
 11. Lost Beyond Retrieval

Mors Principium Est on hiljattain joutunut kokemaan riveistään kitaristin ja biisintekijän, eli Jori Haukion, eroamisen. Bändin mukaan Haukio päätti lähteä bändistä seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen, sillä bändi ei enää ollut “hänen juttunsa”. Karri Kuisma värvättiin miehen tilalle sessiokitaristiksi.

Yhtyeen esikoisalbumin nimi on “Inhumanity”. Siitä painettiin uusi versio viime vuoden helmikuussa. Levyn uusintapainos julkaistiin Listenable Recordsin kautta. Kiekko sisältää uuden kansitaiteen ja kolme bonuskappaletta.

Mors Principium Est on:

 • Karri Kuisma (kitara)
 • Ville Viljanen (laulu)
 • Jarkko Kokko (kitara)
 • Mikko Sipola (rummut)
 • Teemu Heinola (basso)
 • Joona Kukkola (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.