Metallimusiikki.net

Powerglove: "Saturday Morning Apocalypse".

 • Julkaistiin tiistaina 27.07.2010.
 • Luettu 1251 kertaa
 • Bändit:

Videopelimetalliksi musiikkiaan kutsuva Powerglove uutisoi juuri aikovansa julkaista 28. syyskuuta uuden albumin eOne Musicin tuella. Albumi on nimeltään “Saturday Morning Apocalypse”. Yhtyeen rumpali Bassil Silver hehkuttaa, että uusi kiekko on edellistä levyä valoisampi ja synkempi sekä nopeampi että hitaampi. Yhtye on hakenut uuden levyn teemaksi lauantaiaamujen lastenohjelmista inspiraatiota. Painopisteenä on ollut erityisesti sellaiset animaatio-ohjelmat, jotka 1980-luvulla varttuneet henkilöt muistavat. Albumilla käy vierailemassa kotimaisen power metallia kilkattavan Sonata Arctican keulahahmo Tony Kakko. Hän laulaa Pokémon-teemassa “Gotta Catch ‘Em All” sekä Simpsonien tunnuskappaleessa. Näytebiisejä julkaistaneen jossain vaiheessa yhtyeen omilla MySpace-sivuilla.

“Saturday Morning Apocalypse” tulee olemaan yhtyeen järjestyksessä toinen studioalbumi. Teos äänitettiin viime vuoden ja kuluvan vuoden maaliskuun välisenä aikana. Uuden albumin äänimaailma on täytetty televisio-ohjelmien tunnusmusiikeilla. Sillä kuullaan X-Menistä, The Transformerista, Kivisistä ja Sorasista, Nalle Puhista ja mm. Pienestä Merenneidosta tuttua musiikkia. Yhtye on vihkannut aikovansa tehdä kolmannen albumin ja julkaista sen jossain vaiheessa vuotta 2011.

“Saturday Morning Apocalypse” -albumin kappaleet:

 1. X-Men
 2. Gotta Catch Em All
 3. The Real Adventures of Johnny Quest
 4. This Is Halloween
 5. Batman
 6. Transformers
 7. Inspector Gadget
 8. Heffalumps and Woozles (Winnie The Pooh)
 9. The Simpsons (feat. Tony Kakko)
 10. The Flinstones
 11. Gotta Catch ‘Em All (feat. Tony Kakko)

Powerglove on:

 • Chris Marchiel (kitara)
 • Alex Berkson (kitara)
 • Nick Avila (basso)
 • Bassil Silver-Hajo (rummut)

Powerglove on amerikkalainen pääosin instrumentaalista voimametallia tekevä yhtye. Yhtye on ottaneet tehtäväkseen levyttää metalliversioita videopelien ja elokuvien tunnusmusiikkikappaleista. Bändin nimi juontuu vuosien takaisesta Nintendo Entertainment Systemille luodusta peliohjainrukkasesta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.