Metallimusiikki.net

Regain Records tukee Gorgorothin Infernusta.

  • Julkaistiin lauantaina 15.12.2007.
  • Luettu 1432 kertaa
  • Bändit:

Gorgoroth-bändin Infernus seisoo mustaa taustaa vasten kasvoillaan corpsemaskit ja yllään mustaa vaatetta, käsivarsissa pitkäpiikkiset rannekkeet ja kaulassa pentagrammia ja ylösalaisin käännettyä ristiä.Kuvassa Infernus

Metallimusiikkiin erikoistunut ruotsalainen levy-yhtiö Regain Records kertoo julkaisemassaan lehdistötiedotteessa asettuneensa tukemaan halkijakautuneessa Gorgoroth-bändissä yhtyeen ainoaa alkuperäistä jäsentä — Infernusta. Regain Records kertoo tiedotteessa ottaneensa vihdoinkin ratkaisevan askeleen tässä asiassa ja päättäneensä toimia yhteistyössä Gorgorothin ainoan alkuperäisen jäsenen kanssa. Infernusta he tukevat, samoin sitä bändiä jonka Infernus Gorgoroth-nimen taakse tulevaisuudessa luo. Infernus aikoo julistaa yhtyeen uudet jäsenet lähiaikoina Gorgorothin virallisella nettisivustolla osoitteessa www.gorgoroth.info.

Regain Records tunnustaa Infernusin Gorgorothin lailliseksi omistajaksi. Infernusille kuuluu bändin nimi, logo ja tavaramerkki. Levy-yhtiö aikoo tukea miestä lakiteitse jos tilanne sitä vaatii.

Gorgorothin remmi on hajonnut kahteen eri leirikuntaan. Toinen on alkuperäisjäsen Infernusin johtama puoli ja toinen Gaahlin marssittama joukko. Gaahlin miehistö teki hiljattain Euroopassa kiertueen. Gaahl toimi laulajana, King ov Hell basistina ja entinen Dimmu Borgirin sekä Cradle Of Filthin rumpali Nick Barker hoiti rumputulen. Kitaristeina Gaahlin Gorgorothissa toimi Teloch (Nidingr, Umoral, 1349) ja Sykelig.

Infernus perusti Gorgorothin vuonna 1992. Se on saman linjan metalliyhtye kuin Darkthrone, Mayhem, Immortal, Burzum ja Emperor. Gorgoroth ehti vuosien varrella julkaista albumeja Nuclear Blastin, Century Median ja Malicious Recordsin kautta ennen kuin Infernus solmi sopimuksen Regainin kanssa. Mies pitää itseään ainoana Gorgorothin jäsenenä, samoin kuin Gaahl toisaalla yhdessä King ov Hellin kanssa.

Bändin menneisyys on vuoden 2007 aikana ollut hyvin toiminnantäyteinen. Tammikuun toisella viikolla Gaahl vapautui vankilasta ja sitten pari kuukautta myöhemmin myös Infernuskin pääsi pytystä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.