Metallimusiikki.net

Revolution Renaissance päätti yhteistyön Frontiersin kanssa.

Timo Tolkin perustamana Revolution Renaissance -yhtyeen taival alkaa kivisesti, kun Tolkki sai vasta hiljattain vahvistuksen siitä, että hän saa erota bändinsä kanssa Frontiers Recordsin leivistä. Muusikko kirjoittaa julkaisemassaan uutisessa, ettei Frontiers ollut todellakaan sopiva levy-yhtiö hänelle tai Revolution Renaissancelle — tämä tuli harvinaisen selväksi viimeisten kuukausien aikana. Tolkki luonnehtii Frontiers-kokemusta sanalla “kiinnostava”. Hän etsii bändilleen tällä hetkellä uutta levymerkkiä ja paljastaa käyvänsä neuvotteluja levytyssopimuksesta useiden eri musiikkitalojen edustajien kanssa, mutta vielä hän ei ole laittanut allekirjoitustaan sopimuspapereihin kenenkään kanssa.

Timo Tolkki kertoo saaneensa bändilleen kutsun tehdä 20 päivää kestävän kiertueen Latinalaisessa Amerikassa tämän vuoden joulukuussa. Hän kertoo lisäksi kirjoittavansa nyt uusia biisejä, sillä “New Era“ -albumin kappaleet ovat jo parin vuoden takaa, ja odottaa kuumeisesti pääsevänsä studioon sekä tien päälle energisten ja positiivisten bänditoveriensa kanssa.

Frontiers Recordsin kanssa päättynyt yhteistyö johtaa siihen, ettei kyseinen levymerkki tule julkaisemaan Timo Tolkin bändin debyyttialbumia “New Era”. Kyseisellä levyllä kuullaan vokalistina Pasi Rantasta, joka soittaa myös Thunderstonessa, sekä saman bändin rumpali Mirka Rantasta. Albumin bassoraidat luritteli 45 Degree Womanin Pasi Heikkilä. Valtaosa laulukuvioista on Helloweenin remmistä tutun Michael Kisken ja Edguysta sekä Avantasiasta tutuksi tulleen Tobias Sammetin laulamia.

Revolution Renaissancen vakiintuneeseen kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä kosketinsoittaja Mike Khalilov, brasilialainen rumpali Bruno Agra ja saman maan mannuilta löytyvä laulaja Gus Monsanto. Monsanto on aikaisemmin soittanut sellaisessa metallibändissä kuin Adagio. RR etsii tällä hetkellä bändiin vakituista bassotaituria.

Revolution Renaissance on:

  • Timo Tolkki (kitara)
  • Mike Khalilov (kosketinsoittimet)
  • Gus Monsanto (laulu)
  • Bruno Agra (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.