Metallimusiikki.net

Rhapsody: "Ascending to Infinity".

 • Julkaistiin tiistaina 31.01.2012.
 • Luettu 703 kertaa
 • Bändit:

Italialaisen Luca Turillin johtama sinfonista metallimusiikkia tekevä Rhapsody tulee julkaisemaan kesäkuun 29. päivä "Ascending to Infinity" -albumin Nuclear Blast Recordsin auttamana. Turillin Rhapsody-versioon kuuluu kitaristi Dominique Leurquin, basisti Patrice Guers ja rumpali Alex Holzwarth. Bändi ei tähän mennessä ole nimennyt yhtyeensä vokalistia. Tämä Rhapsody on ollut toiminnassa viime vuoden elokuusta lähtien, kun Rhapsody Of Fire levisi kahteen osaan: Luca Turilli hoitaa kumppaneineen tynkänimistä variaatiota ja kosketinsoittaja Alex Staropoli osaltaan Rhapsody Of Fireä. "Ascending to Infinity" -albumin laajempi versio sisältää kaksi bonusbiisiä. Näin ollen albumin soittolista tarjoaa yhteensä 75 minuuttia musiikkia.

Rhapsody suuntaa syksymmällä kiertueelle, jolla esitellään uutta albumia maailmanlaajuiselle fanikunnalle. Turillin mukaan "Ascending to Infinity" on heille hyvin merkityksellinen ja se on yksi niistä albumeista, jonka Turillin on aina halunnut nauhoittaa. Sävellysprosessi kesti viitisen kuukautta ja työpäivien pituudet venähtivät jopa 14-tuntisiksi. Sen vuoksi projekti oli henkisesti hyvin haastava, mutta samalla Turillille palkitsevimpia juttuja, joita hän on sävellysurallaan tehnyt.

"Ascending to Infinity" -albumin kappaleet:

 1. Quantum X
 2. Ascending To Infinity
 3. Dante’s Inferno
 4. Excalibur
 5. Tormento E Passione
 6. Dark Fate Of Atlantis
 7. Fantasia Gotica
 8. Clash Of The Titans
 9. Of Michael The Archangel And Lucifer’s Fall
  1. Alma Mundi
  2. Fatum Mortalis
  3. Ignis Divinus

Rhapsody on:

 • Luca Turilli (kitara)
 • Alex Staropoli (kosketinsoittimet)
 • Patrice Guers (basso)
 • Oliver Holzwarth (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.