Metallimusiikki.net

Rotten Sound: "Cursed".

  • Julkaistiin lauantaina 18.12.2010.
  • Luettu 2136 kertaa
  • Bändit:

Tummanharmaa pohjaväri. Yläosasassa musta palkki, jonka vasemmassa laidassa on Rotten Soundin logo ja sen oikealla puolella sana "Cursed" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 15.3.2011

Vaasassa aloittanut Rotten Sound tuo alkuvuodesta 2011 kauppoihin uransa kuudennen albumin nimellä “Cursed”. Albumi ilmestyy täällä Suomessa Fullsteam Recordsin ja muilla turuilla ja toreilla Relapse Recordsin kautta. Metallibändi lähtee ennen maaliskuuta, jolloin albumi julkaistaan, kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Lisäksi Rotten Sound aikoo tehdä erityisen keikan Tampereen Vastavirta-klubin lavalla — tämä keikka aiotaan kuvata ja keikkataltiointi julkaista myöhemmin live-DVD:nä. Tammikuun lopulla starttaava “The Finnish Metal Tour 2” on Rotten Soundin, Finntrollin, Ensiferumin ja Barren Earthin muodostama ryhmä, joka leireilee eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadaa maaliskuun ensimmäiseen viikkoon asti. Rotten Soundin uusi kiekko on laitettu ennakkotilattavaksi Relapse Recordsin nettikauppaan.

Grindcorella pakattu “Cursed” on seuraaja vuonna 2008 esiin tuodulle “Cycles“-levylle. Uutukainen nauhoitettiin Nordic Audio Labsin tiloissa. Teoksella kuullaan 16 ääniraitaa, jotka käsittelevät kuutta kirousta, jotka on ihmissuvun ylle langetettu. Bändi ei ole vielä paljastanut albuminsa soittolistaa.

Rotten Sound on:

  • Keijo Niinimaa (laulu)
  • Mika Aalto (kitara)
  • Kristian Toivainen (basso)
  • Sami Latva (rummut)

Rotten Sound perustettiin vuonna 1993. Yhtye pitää uransa alkuaikojen musiikillista tyyliä niin erilaiseksi kuin tämänhetkistä suuntaansa, joten bändi mieltääkin vasta vuonna 2002 julkaistun “Murderworks”-kiekon debyyttialbumikseen. Bändin tuotantoon ja taustoihin voi tutustua siirtymällä Rotten Soundin omille MySpace-sivuille.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.