Metallimusiikki.net

Rotten Sound: "Cycles".

 • Julkaistiin perjantaina 26.10.2007.
 • Luettu 1525 kertaa
 • Bändit:

Rotten Soundin neljä miesjäsentä seisoo punatiiliskivistä rakennetun seinän edustalla pukeutuneina mustiin vaatteisiin. Miehet ovat oviaukon edessä. Heillä vakavat ilmeet kasvoillaan. Vasemmanpuoleisella lippis päässä.Kuva: Mika Aalto

Kotimainen nelihenkinen Rotten Sound on antanut uudelle albumille nimeksi “Cycles”. Kiekko julkaistaan Spinefarm Recordsin kautta ensi vuoden tammikuussa, keskiviikkona 9. päivä. Levy äänitettiin ja miksattiin Janne Saksan avustuksella Kantolan ja Sound Supreme Studioiden tiloissa. Levyn masteroimisosastosta vastasi Pelle Henricsson Tonteknik Studioilla.

Metallimusiikki.net uutisoi jo heinäkuussa bändin valmistautuvan äänittämään tulevaa albumiaan. Tuohon aikaan ei ollut tiedossa uuden pitkäsoiton nimeä tai sen lopullista biisilistaa. Bändin tuorein pitkäsoitto on myöskin Spinefarmin vuonna 2005 julkaisema “Exit”-albumi. Siitä painettiin perinteisen CD-version lisäksi LP-kiekko. Yhtyeeltä ulostui viime vuoden puolella mini-CD “Consume to Contaminate”.

“Cycles”-albumin kappaleet:

 1. The Effects
 2. Prai$€ the £ord
 3. Blind
 4. Units
 5. Corponation
 6. Colonies
 7. Poor
 8. Days to Kill
 9. Deceit
 10. Caste System
 11. Alternews
 12. Simplicity
 13. Enigma
 14. Decimate
 15. Victims
 16. Sold Out
 17. Feet First
 18. Trust

Yhtye perustettiin vuonna 1993. Se on olemassaolonsa aikana mättänyt metallia yhteensä tusinalle äänitteelle, joiden joukossa neljä pitkäsoittoa, yksi DVD-kiekko ja lukuisia pienempiä tekeleitä.

Rotten Sound on:

 • Keijo Niinimaa (laulu)
 • Mika Aalto (kitara)
 • Sami Latva (rummut)
 • Toni Pihlaja (basso)

Ryhmä on tehnyt viisi Euroopan-kiertuetta, pari jenkkilään suuntautunutta reissua ja jopa kolme kiertuetta täällä Skandinaviassa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.