Metallimusiikki.net

Rotten Sound valmistautuu äänittämään.

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.07.2007.
 • Luettu 1301 kertaa
 • Bändit:

Rotten Sound -yhtyeen promokuva miehestä, jolla on paperipussi päässä ja aivot seinällä. Lavastetussa taidekuvassa tummaan pukuun pukeutunut mies makaa rappukäytävässä haulikko rinnallaan ja veriroiskeita ympärillään.Perustettu v. 1993

Suomalainen aggressiivista grindcorea rykivä Rotten Sound valmistautuu piinaamaan tätä maailmaa jälleen kerran, sillä yhtye on tällä hetkellä marssittamassa joukkojaan kohti studiotiloja. Uuden albumin äänitystöiden on tarkoitus käynnistyä kuluvan kuukauden lopussa. Valmiin pitkäsoiton julkaisuhetkeksi arvellaan ensi vuoden alkuvaihetta. Kiekko tullaan julkaisemaan näillä näkymin Spinefarm Recordsin syövereinä. Bändi ei ole vielä kertonut millä nimellä tulemme uuden opuksen tuntemaan, mutta se tulee sisältämään ainakin parikymmentä biisiä.

Orkesteri on tehnyt nimeään tutuksi live-esiintymisten välityksellä hyvinkin ahkerasti. RS on vienyt kunnialla läpi viisi Euroopan-kiertuetta, kaksi kiertuetta Pohjois-Amerikassa ja kolme samanlaista Skandinaviassa.

Uuden albumin kappaleet:

Huom! Kappaleet eivät ole järjestyksessä.

 1. Enigma
 2. Brainload
 3. Alternews
 4. Corponation
 5. Blind
 6. Trust
 7. Prai$€ the £ord
 8. Deceit
 9. Dead Remains
 10. Caste System
 11. Poor
 12. Colonies
 13. Solutions
 14. Feet First
 15. Victims
 16. Units
 17. Mindkill
 18. Sold Out
 19. Simplicity
 20. Days to Kill
 21. Cycles

Yhtye on julkaissut uransa aikana tusinan verran äänitteitä, joiden joukossa lymyää neljä täyspitkää albumia, yksi DVD-levy ja lukuisia pienempiä kiekkoja. Yhtyeen tällä hetkellä tuorein kiekko on SR:n kautta syövereistä hinattu “Exit”-albumi, joka kipusi välittömästi julkaisunsa jälkeen Suomen albumilistalle — levylistalla kiekko pysyikin kynsin ja hampain kolmen viikon ajan. Yhtye julkaisi aikaisemmin viime vuonna kahdeksan biisiä kattavan “Consume to Contaminate” -MCD:n

Bändi on kerryttänyt keikkakokemustaan runnomalla metalliaan useaan otteeseen kiertueilla Euroopassa ja USA:ssa. Rotten Sound on myös tehnyt muhkean määrän festariesiintymisiä molemmilla mantereilla.

Rotten Sound on:

 • Keijo Niinimaa (laulu)
 • Mika Aalto (kitara)
 • Sami Latva (rummut)
 • Toni Pihlaja (basso)

Yhtye soittaa metallia samassa suonessa kuin mitä esimerkiksi Napalm Death ja Extreme Noise Terror räiskivät. Biisien sanoitukset iskevät usein kiinni sosiaalisiin ongelmiin, kuten ahneuteen, mukavuudenhaluisuuteen ja rasismiin.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.