Metallimusiikki.net

Rumpali Adrian Erlandsson erosi Cradle Of Filthistä.

  • Julkaistiin keskiviikkona 15.11.2006.
  • Luettu 1386 kertaa
  • Bändit:

Cradle Of Filth -yhtyeen rumpali Adrian Erlandsson on eronnut bändistä. Bändistä eroamisen syynä on hänen sivuprojektinsa, Needleye ja Nemhain, jotka ovat viime aikoina syöneet pois liikaa aikaa COF:in suunnalta. Erlandssonin kerrotaan viihtyneen Cradle Of Filthin jäsenenä, mutta että hänen osalta on nyt parasta jatkaa eteenpäin — hän kertoo myös, että COF:in tuorein albumi “Thornography” on hänen mielestään bändin paras tähän mennessä.

Adrian Erlandssonin eroamisesta on aikaisemminkin huhuttu, mm. täällä Metallimusiikki.net:in puolella on uutisoitu viime kuukauden alussa, että COF kieltää huhut. Joidenkin kuulopuheiden mukaan Adrian olisi potkittu bändistä jo pari päivää ennen kuin Cradle Of Filth allekirjoitti uuden julkaisusopimuksen. Adrian Erlandsson on kantanut bändissä toimiessaan “sessiorumpalin” epävirallista titteliä.

Viime viikkoina Erlandsson, joka on syntyperäinen ruotsalainen ja jonka pimeä menneisyys pitää sisällään At The Gates ja The Haunted -yhtyeet, joissa hän on soittanut.

Adrian Erlandssonin vaimo, fetissimalli Morrigan Hel (eli Amber England), on Nemhain-yhtyeen keulahahmo. Adrian soittaa Nemhainissa rumpuja.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.