Metallimusiikki.net

Ruoskalta Puolue.

 • Julkaistiin torstaina 16.10.2008.
 • Luettu 1080 kertaa
 • Bändit:

Ruoska-Puolue on musiikillinen puolue, joka levittää Ruoskan musiikillista sanomaa eteenpäin. Puolue koostuu jäsenistä, ydinjäsenistä ja hallituksesta. Ruoska-puolueen jäseneksi pääsee henkilö, joka on valmis sitoutumaan Puolueeseen. Jäsen voi taas hakea ydinjäseneksi. Hallituksen muodostaa Ruoska. Puolueen perimmäinen ajatus on tehdä Ruoskasta enemmän kansalle tuttu. Samalla samanhenkiset ihmiset löytävät toisensa. Ruoska-niminen yhtye on suomenkielistä industrial metallia soittava bändi Juvalta. Bändi on julkaissut uransa aikana yhteensä viisi pitkäsoittoa, joista uusin on huhtikuussa 2008 ilmestynyt “Rabies“.

Bändin tueksi kyhätty Puolue on musiikillinen ryhmittymä, jossa ei ole varsinaista aatteellista vakaumusta. Puolueen jäsen saa itselleen jäsennumeron, nimimerkkinsä jäsenrekisteriin sekä mahdollisuuden kustantaa itselleen virallisen numeroidun Puolue-paidan ja -hihamerkin.

Yhtyeen musiikkia on kuunneltavissa bändin MySpace-sivuilla osoitteessa www.myspace.com/ruoskaband. Lisää Ruoska-Puolueesta löytyy osoitteesta www.ruoska.net/puolue. Puolueessa on yli 1400 jäsentä.

Bändin tuorein albumi, “Rabies”, nauhoitettiin viime vuoden puolella tuottaja Hiili Hiilesmaan vahdatessa äänitysruljanssia. Levy julkaistiin huhtikuussa 9. päivä kuluvaa vuotta EMI Music Finlandin kautta. “Rabies” on seuraaja Ruoskan kaksi vuotta sitten julkaisemalle “Amortem”-kiekolle.

“Rabies”-albumin kappaleet:

 1. Saarnaaja
 2. Lihaa vasten lihaa
 3. Helvettiin jäätynyt
 4. Ei koskaan
 5. Pirunkieli
 6. Vankilani
 7. Valtaa, väkivaltaa
 8. Pakkomielle
 9. Porttikielto taivaaseen
 10. Sotasokea

Ruoska on:

 • Patrik Mennander (laulu)
 • Anssi Auvinen (kitara)
 • Mika Kamppi (basso)
 • Sami Karppinen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.