Metallimusiikki.net

Scar Symmetry klubikeikalle Suomeen.

Hämärä ryhmäkuva Scar Symmetryn miehistöstä, johon kuuluvat jäsenet seisovat kahdessa jonossa tummaa taustaa vasten. Kuvassa keskimmäisenä mies, jolla pitkät mustat hiukset.Scar Symmetry

Muutama viikko takaperin rautaisen keikan Mikkelin Jurassic Rockissa vetänyt ruotsalainen Scar Symmetry saapuu klubikeikalle Helsinkiin. Dante’s Highlightissa järjestettävä konsertti on ainoa tällä kertaa. Keikka koetaan lauantaina lokakuun 16. päivä. Scar Symmetry reissaa marras–lokakuun ajan Yhdysvaltojen ja Kanadan halki käymällä läpi massiivisen kymmeniä esiintymisiä kattavan rumban.

Vuonna 2009 julkaistu “Dark Matter Dimension“ on ensimmäinen levy uudella kokoonpanolla, jossa Robert Karlsson ja Lars Palmqvist laulavat. Yhtyeen ehkä tunnetuin henkilö on kuitenkin kitaristi Jonas Kjellgren. Tämä mies on tunettu myös tuottajana sellaisten bändien takana kuten Steel Attack, Zonaria ja Sonic Syndicate.

Mikkeliläinen Bloodred Hourglass lämmittelee Scar Symmetryä Helsingissä. Modernia thrash metallia soittava yhtye on julkaissut kolme omakustannelevyä ja soittanut myös Jurassic Rock -festareilla.

Kymenlaakson melodisen ja teknisen death metallin terävintä keihäänkärkeä edustavassa Hypothesis-yhtyeessä on särmää kuin sirkkelissä ja raskautta kuin verkonpainoksi lätkäkassiin sullotussa ruumissa Kymijoen pohjassa. Ikähaitari junnuliigasta mutta otteet kuin Timo Jutilalla MM-kisoissa!

Bänditrion keikalle ennakkolippuja myydään ensi viikon maanantaista kello 09:00 lähtien Tiketin kautta. Ennakkoliput ovat 16 euron hintaisia ja ovelta ostetut maksavat 18 €. Tapahtumaan pääseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Scar Symmetry on:

  • Roberth Karlsson (laulu)
  • Lars Palmqviest (laulu)
  • Per Nilsson (kitarat)
  • Jonas Kjellgren (kitarat)
  • Kenneth Seil (basso)
  • Henrik Ohlsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.