Metallimusiikki.net

Seance: "Awakening of the Gods".

 • Julkaistiin perjantaina 11.04.2008.
 • Luettu 538 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metal -bändi Seance on paljastanut MySpace-sivuillaan päättäneensä jälleen pitämään itsestään ääntä vuosia kestäneen hiljaiselon jälkeen. Bändi kehottaakin fanejaan nyt varautumaan vastaanottamaan sellaista metallia, joka tuli tutuksi 1990-luvun alussa. Bändi tulee julkaisemaan uuden “Awakening of the Gods” -nimisen albuminsa lähiaikoina. Kiekko on yhtyeen mukaan täysin valmis julkaistavaksi, mutta sille ei ole vielä hankittu julkaisusopimusta minkään levymerkin kanssa. Seance toivoo saavansa kiinnostuneilta levy-yhtiöiltä yhteydenottoja välittömästi, koska bändin jäsenet haluavat kuumeisesti julkaista mielestään parhaan death metal -albumin vuosiin.

Seance tuli tutuksi viime vuosikymmenen alussa julkaisemalla yhden demon ja kaksi studioalbumia peräkanaa. Sen jälkeen ryhmästä ei ole kuulunut mitään, ennen kuin vasta muutamia päiviä sitten. Yhtyeen tuorein albumi on vuodelta 1993 löytyvä “Saltrubbed Eyes”, mikä julkaistiin Black Mark Productionsin kautta. Yhtye hehkuttaa, että kyseinen albumi oli aikoinaan raskain ja brutaalein dm-kiekko, mutta nyt tilanne on muuttumassa kun “Awakening of the Gods” tuodaan esiin.

Bändin kokoonpanoon vuonna 2008 kuuluu Witcheryn remmistä tutut Rille Rimfält sekä Tony Kampner. Witcheryssähän soittaa myös ex-Seancen jäsen Patrik Jensen, josta kehkeytyi myöhemmin The Hauntedin jäsen. Seancen nykyinen peltien paukuttaja Migue Flesh soittaa myös Freevil-nimisessä yhtyeessä.

“Awakening of the Gods” -albumin kappaleet:

 1. Wasted
 2. They
 3. Your Time Has Come
 4. Invocation
 5. Flight of the Wicked
 6. Murder
 7. Choose Your Eternity
 8. Forever Haunted
 9. Revel in Death
 10. Prisoner 666
 11. Burn Me

Bändin uudelta albumilta on laitettu kolme näytebiisiä yhtyeen virallisille MySpace-sivuille osoitteeseen www.myspace.com/seanceseance.

Seancen uuden albumin nimi, “Awakening of the Gods”, on samalla Kreatorin kappaleen nimi.

Seance on:

 • Rille Rimfält (kitara)
 • Johan Larsson (laulu ja basso)
 • Tony Kampner (kitara)
 • Mique Flesh (rummut)

Seance on ruotsalainen death metallia soittava bändi, joka toimi maaliskuusta 1990 vuoden 1998 päiviin saakka. Yhtye perustettiin alunperin Linköpingissä siten, että kaksi metallibändiä (Orchriste ja Total Death) fuusioituivat keskenään vuoden 1987 alussa. Seance hajosi vuonna 1998 julkaistuaan pari albumia. Bändin jäsenet ovat sittemmin työskennelleet mm. sellaisissa yhtyeissä kuin Satanic Slaughter ja Witchery.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.