Metallimusiikki.net

Shape Of Despairin laulaja vaihtui.

Helsinkiläinen varsin verkkaiseen tahtiin levyttävä Shape Of Despair tiedottaa uudeksi vokalistikseen kiinnitetyn Henri Koivulan. Hän korvasi bändistä vuodenvaihteessa poistuneen Pasi Koskisen, jonka kanssa jäsenten väliset kemiat eivät toimineet. Henri Koivula tunnetaan Throes of Dawnista. Pasi Koskinen puolestaan on nykyinen Ajattaran ja entinen Amorphiksen laulaja. Aikaisemmin kesäkuussa Shape Of Despair vihjasi uransa ensimmäisen musiikkivideon kuvaustöiden päättyneen. Klippiä ei ole vielä julkaistu yleisön nähtäväksi.

Lokakuussa 2010 Shape Of Despairilta ilmestyi 7-tuumainen EP-levy “Written In My Scars” Solarfallin/Aftermath Music Norwayn tuella. Bändin toistaiseksi uusin täyspitkä albumi on syyskuussa 2004 esiin tuotu “Illusion’s Play”. Se on järjestyksessä kolmas albumi tältä ryhmältä. Shape Of Despair on nyt ryhtynyt treenaamaan vanhempia biisejään yhdessä uuden laulajan kanssa. Myös uusia kappaleita työstetään. Bändi pyrkii julkaisemaan seuraavan albuminsa ensi vuoden varrella. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Metallibändin uralla syntyneitä biisejä on laitettu kuunneltavaksi sen MySpace-sivuille.

Shape Of Despair on:

  • Henri Koivula (laulu)
  • Natalie Koskinen (laulu)
  • Jarno Salomaa (kitara)
  • Tomi Ullgren (kitara)
  • Sami Uusitalo (basso)
  • Samu Ruotsalainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.