Metallimusiikki.net

Sinner-bändin musiikkivideo "Die on Command" netissä.

  • Julkaistiin perjantaina 29.09.2006.
  • Luettu 676 kertaa
  • Bändit:

Taiteilija-valokuvaaja Katja Piolka on luonut musiikkivideon saksalaiselle Sinner-yhtyeelle. Erikoista tässä musiikkivideossa on se, että Piolka loi sen kokoamalla täysin still-kuvista. Kappale on otettu Sinnerin vuonna 2003 julkaisemalta “There Will Be Exectution” -albumilta.

Piolka on tehnyt töitä metallibändeille aikaisemminkin, hän on nimittäin tehnyt kansitaidetta mm. seuraaville yhtyeille: Leaves’ Eyes, Agathodaimon, Atrocity ja Trail of Tears.

Sinner on saksalainen heavy metal -bändi, jonka keulahahmona toimii Primal Fearin basisti Mat Sinner. Sinnerissä soittaa myös Tom Naumann (kitara), Frank Rössler (kosketinsoittimet), Matte Lange (kitara) ja Laus Sperling (rummut). Bändi on tällä hetkellä Leon-studiossa, joka sijaitsee lähellä Stuttgartia, työstämässä uutta albumiaan. Levyn nimeksi on annettu “Mask of Sanity” ja se tullaan julkaisemaan ensi vuoden alussa tammikuun 19. päivä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.