Metallimusiikki.net

Sinner: "Mask of Sanity".

 • Julkaistiin maanantaina 06.11.2006.
 • Luettu 852 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen Sinner -yhtye julkaisee uuden albumin, jonka nimeksi on annettu “Mask of Sanity”. Levyä äänitetään tällä hetkellä stuttgartilaisessa Leon-studiossa, jossa äänitystöissä auttaa Achim Köhler ja Samson Geiger. “Mask of Sanity” julkaistaan vuoden 2007 tammikuussa, 19. päivä, Mtm Musicin kautta.

Sinner kertoo lisänneensä bändin miesvahvuuteen uuden kitaristin, jonka nimi on Christof Leim, joka on tuttu myös The Tracelords -yhtyeestä. Sinnerin keulahahmona toimii basisti Mat Sinner, joka puuhailee myös Primal Fear -bändin riveissä.

“Mask of Sanity” -albumin kappalelista:

 1. The Other Side
 2. Diary of Evil
 3. Badlands
 4. Black
 5. Thunder Roar
 6. The Sign
 7. Revenge
 8. Under the Gun
 9. Can’t Stand the Heat
 10. No Return
 11. Last Man Standing

Bändi kuvasi hiljattain uuden musiikkivideon, joka tehtiin kappaleesta “Diary Of Evil”. Kyseinen musiikkivideo edustaa hyvin bändin musiikillista ja visuaalista tyyliä. Täällä Metallimusiikki.net-sivustolla on aikaisemmin uutisoitu myös Sinnerin toisesta, “Die On Command“ -nimisestä, musiikkivideosta…

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.