Metallimusiikki.net

Sirenia laittoi uutta musiikkia nettiin.

 • Julkaistiin keskiviikkona 13.12.2006.
 • Luettu 1256 kertaa
 • Bändit:

Sirenia-yhtyeen promokuva vuodelta 2003. Yhtye poseeraa seinää vasten, jossa on matala syvennys. Osa bändin jäsenistä on kyyristynyt syvennykseen.Norjan Sirenia on laittanut virallisille MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi kolme uutta kappaletta bändin tulevalta “Nine Destinies and a Downfall” -albumilta. Kuunneltavaksi laitetut biisit ovat: “My Mind’s Eye”, “The Other Side” ja “Sundown”.

Bändin on tarkoitus julkaista “Nine Destinies and a Downfall” -kiekko ensi vuoden helmikuussa, 26. päivä, Nuclear Blast Recordsin kautta. Albumi äänitettiin norjalaisessa Jailhouse-studioilla, mutta se miksattiin ja masteroitiin Tanskassa Antfarm-studioilla. Levyn kansitaiteesta vastaa Anthony Clarkson.

“Nine Destinies and a Downfall” -albumin kappaleet:

 1. The Last Call
 2. My Mind’s Eye
 3. One By One
 4. Sundown
 5. Absent Without Leave
 6. The Other Side
 7. Seven Keys And Nine Doors
 8. Downfall
 9. Glades Of Summer

Sirenia on aivan hiljattain saanut valmiiksi musiikkivideon kappaleesta “My Mind’s Eye“. Video on tarkoitus ympätä albumille ja mahdollisesti muilllekin tuleville levyille, jotka julkaistaan ensi vuoden alussa.

Bändi on aikaisemmin uutisoinut lisänneensä yhtyeen kokoonpanoon 27-vuotiaan tanskalaisen laulajattaren, Monika Pedersenin. Yhtye kertoo, että Pedersen on omistanut elämänsä musiikille ja että hänellä on paljon kokemusta työskentelemisestä muiden bändien, kuorojen ja projektien parissa. Lisäksi Monika Pedersen on aikaisemmin työskennellyt useiden ammattitasoisten lauluopettajien kanssa Luxemburgissa ja Tanskassa. Pedersen liittyi Sireniaan sen jälkeen kun yhtyeen edellinen laulaja oli eronnut bändistä — Henriette Bordvik jätti bändi syyskuussa 2005.

Sirenia on solminut viime vuonna uuden levytyssopimuksen Nuclear Blast -firman kanssa. Yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi erittäin menestynyttä albumia — vuonna 2002 “At Sixes and Sevens” ja vuonna 2004 “An Elixir for Existence”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.