Metallimusiikki.net

Sirenia: Monika Pedersen erosi.

 • Julkaistiin tiistaina 06.11.2007.
 • Luettu 2215 kertaa
 • Bändit:

Valokuva vaaleahiuksisesta naisesta, jolla pitkävartiset mustat nahkasaappaat, mustat sukkahousut ja koristeellinen paita. Hän istuu ja katsoo ylöspäin.Kuvassa Monika Pedersen

Norjan Stavangerista saapuva Sirenia uutisoi kokeneensa dramaattisen muutoksen miehistössään, sillä yhtyeen laulajatar Monika Pedersen on päättänyt hylätä yhtyeen johtuen musiikillisista erimielisyyksistä. Tanskalaisen Monika kertoo lausunnossaan harkinneensa eroamistaan hyvin & huolella. Hän ei aio lopettaa kokonaan toimimistaan musiikkimaailmassa, mutta Sirenia ei enää tunnu parhaalta mahdolliselta bändiltä hänelle itselleen. Nainen kertoo kokeneensa sen kanssa paljon mahtavia hetkiä ja upeita kokemuksia, joiden vuoksi hän toivoo Sirenialle parasta jatkoa tulevaisuudessa. Nainen kiittää erikseen myös kaikkia fanejaan heidän hänelle osoittamastaan tuesta. Pedersen takaa faniensa kuulevan hänestä vielä tulevaisuudessakin.

Bändi kommentoi tapahtunutta murahtamalla, että nyt tilanteen käännyttyä tähän malliin, ei Sirenialla ole muuta vaihtoehtoa kuin perua aiemmin lupaamansa Euroopan-kiertue Therionin kanssa. Kreikan Ateenaan varattu konsertti tullaan lykkäämään ensi vuoden toukokuulle easti. Bändi pahoittelee, mutta kertoo aikovansa palata tien päälle jossain välissä ensi vuotta. He tulevat käyttämään seuraavat kuukaudet metsästysreissulla, sillä uusi laulaja on löydettävä. Myös tuoretta musiikkimateriaalia olisi sävellettävä seuraavaa albumia varten.

Yhtyeen tuorein pitkäsoitto on “Nine Destinies and a Downfall“, mikä kipusi Saksan Media Control -albumilistalle maaliskuussa, jolloin se päätyi sijalle 54. Albumi äänitettiin norjalaisen Jailhouse-studioiden syövereissä Hans Eidsgardin kanssa. Osa levystä taltioitiin Ranskan Soundsuite Studioilla yhdessä Terje Refsnesin seurassa. Levyn miksasi ja masteroi tanskalainen Tue Madsen Antfarm-studioilla.

“Nine Destinies and a Downfall” -albumin kappaleet:

 1. The last call
 2. My mind’s eye
 3. One by one
 4. Sundown
 5. Absent without leave
 6. The other side
 7. Seven keys and nine doors
 8. Downfall
 9. Glades of summer

Sirenia on:

 • Morten Veland (laulu ja kitara)
 • Jonathan A. Perez (rummut)
 • Bjørnar Landa (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.