Metallimusiikki.net

Sirenialla uusi laulaja.

 • Julkaistiin torstaina 10.04.2008.
 • Luettu 1591 kertaa
 • Bändit:

Sirenian promovalokuva Monika Pedersenin kanssa. Bändin jäsenet mustiin pukeutuneina vaaleaa spottivalotaustaa vasten. Oikealla kolme mustahiuksista miestä, joiden vasemmalla puolen irvistelevä vaaleahiuksinen Pedersen.Ailyn Sirenian seireeniksi

Norjan Stavangerin mailta saapuva Sirenia kertoo saaneensa riveihinsä uuden seireenin. Yhtyeen edellinen laulaja, nimittäin tanskalainen Monika Pedersen, poistui yhtyeen henkilövahvuudesta viime vuoden syksyllä tehtyään Sirenian kanssa vain yhden studioalbumin, koska hänen ja bändin jäsenten välillä oli huomattavia musiikillisia ristiriitoja. Useita kuukausia kestäneen hakuajan ja koe-esiintymisten sarjan jälkeen Sirenia on saanut uuden vokalistin värvätyksi. Uuden laulajan nimi on Ailyn. Hän on Espanjan Barcelonassa vuonna 1982 syntynyt nainen, mutta nykyisin hän on sijoittunut Granadan kaupunkiin

Uusi laulaja on löytynyt yli 500 laulajakandidaatin sankasta joukosta. Bändi haluaa nyt kiittää jokaista Sirenian laulajan virasta kiinnostunutta henkilöä näkemästään vaivasta ja kiinnostuksesta. Yhtye kertoo kuunnelleensa läpikotaisin jokaisen sille lähetetyn demoäänitteen. Myös vastauksia on pyritty antamaan mahdollisimman monelle hakijalle. Uuden vokalistin nimi paljastettiin eilen 9. päivä.

Goottimetallia takovan yhtyeen uusi laulaja, vaaleahiuksinen Ailyn, on bändin mukaan ollut musiikkiin sidoksissa koko ikänsä. Hän aloitti laulamisen jo hyvin nuorena. Nuori nainen on opiskellut laulamisen jaloa taitoa Albénizin musiikkikoulussa, sekä ottanut ympäri Espanjaa laulutunteja useilta eri opettajilta. Viime vuosien aikana Ailyn on pyrkinyt laajemaan laulurepertuaariaan uusiin musiikkityyleihin, kunnes vuonna 2004 hän addiktoitui sellaiseen metallimusiikkiin, jossa käytetään tunnelmallisia ja klassisia soitininstrumentteja. Hän on halunnut metallibändin laulajaksi vuodesta 2004 lähtien. Ailyn on tehnyt Sirenian kanssa esituotantoa useiden bändin tuoreimpien kappaleiden kanssa — musiikkimateriaalia sopii bändin mukaan mainiosti yhteen laulajattaren äänen kanssa. Sirenia hehkuttaa olevansa erittäin tyytyväinen saadessaan Ailynin joukon jatkoksi. Yhteistyötä naisen kanssa odotetaan kiihkeästi.

“Nine Destinies and a Downfall” -albumin kappaleet:

 1. The Last Calk
 2. My Mind’s Eye
 3. One by One
 4. Sundown
 5. Absent without Leave
 6. The Other Side
 7. Seven Keys and Nine Doors
 8. Downfall
 9. Glades of Summer
 10. My Mind’s Eye (radio edit, erikoisversion bonuskappale)

Monika Pedersen lauloi Sirenian kanssa albumilla “Nine Destinies and a Downfall”. Se julkaistiin vuoden 2007 maaliskuussa. Kiekko kipusi ilmestymisensä jälkeen Saksan Media Control -nimiselle albumilistalle, jossa se oli korkeimmillaan sijalle 57. “Nine Destinies and a Downfall” purkitettiin norjalaisen Jailhouse-studion uumenissa Hans Eidsgardin hoitaessa nappuloiden ja instrumenttien ääniraitojen säätämisen. Albumia äänitettiin myös bändin kotimaan ulkopuolella, Ranskassa, Soundsuite Studioilla Terje Refsnesin hoitaessa tuotantohommia. Kiekko käytiin sitten miksauttamassa tanskalaisen Antfarmin puolella Tue Madsenilla.

Sirenia on:

 • Ailyn (laulu)
 • Morten Veland (ohjelmointi, laulu, kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Jonathan A. Perez (rummut)
 • Bjørnar Landa (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.