Metallimusiikki.net

Slayer-kitaristi: norjalainen black metal on "paskaa".

  • Julkaistiin lauantaina 30.06.2007.
  • Luettu 3774 kertaa
  • Bändit:

Slayer-bändin neljä jäsentä seisoo rivissä jonkinlaisen katoksen alla. Ulkona on kesäinen sää. Katoksen alla varjoisaa. Oikeassa laidassa mies, jolla pitkä pujoparta. Hänellä silmien edessä aurinkolasit.Kitaristi-Kerry kritisoi

Amerikkalaisen thrash metal -bändi Slayerin pitkäaikainen kitaristi kertoo norjalaisen VG Nett -uutissivuston haastattelussa pitävänsä norjalaista black metal -musiikkia “paskana”. King kertoo bm-muusikkojen viettävän liikaa aikaa kiistanalaisuuksien luomisessa sen sijaan, että yrittäisivät kehittää musiikkiaan ja biisinkirjoitustaitojaan. Tämä norjankielinen haastattelu Slayer-kitaristin kanssa tehtiin sinä päivänä kun Slayer saapui esiintymään Hovefestivalen-festareille, mitä vietetään 25.–29. kesäkuuta.

Viisipäiväistä Hovefestivalen-tapahtumaa vietetään Tromøyn saarella, joka sijaitsee aivan Arendal-nimisen kaupungin ulkopuolella.

Kitaristi King, joka kertoo haastattelussa pitävänsä norjalaista black metallia “paskana”. Hän ei ymmärrä minkä ihmeen vuoksi norjalaiset black metal -muusikot miettivät kenet tulisi tappaa, jotta bändin musiikki parantuisi. Hän kehottaa norjalaisia bm-heppuja menemään kotiin ja harjoittelemaan instrumenttiensa käyttämistä. Kerry kertoo, ettei hänen tarvitse tappaa ketään niin, että nuoret muusikot ryhtyisivät ottamaan hänestä mallia.

Mies on yksi Slayerin perustajajäsenistä. Hän myös kirjoittaa valtaosan bändin biisien sanoituksista. Kingin kirjoittamat kappaleet käsittelevät yleensä saatanallisia aiheita, mutta hän ei itse usko jumalaan tai Luciferiin.

Slayerilta on lähes koko sen vuonna 1981 käynnistyneen uran ajan ilmestynyt kiistanalaista musiikkiamateriaalia. Juuri kiistanalaisen musiikin tekemisestä Kerry King kritisoi äskettäin norjalaisia bm-muusikkoja.

Slayer on:

  • Tom Araya (basso ja laulu)
  • Jeff Hanneman (kitara)
  • Kerry King (kitara)
  • Dave Lombardo (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.