Metallimusiikki.net

Slayer pahoittelee Ruisrockin peruuntumista.

  • Julkaistiin perjantaina 18.05.2007.
  • Luettu 1181 kertaa
  • Bändit:

Slayer-bändin neljä jäsentä seisoo rivissä jonkinlaisen katoksen alla. Ulkona on kesäinen sää. Katoksen alla varjoisaa. Oikeassa laidassa mies, jolla pitkä pujoparta. Hänellä silmien edessä aurinkolasit.Skandinavia peruttu

Yhdysvaltalainen thrash metal -yhtye Slayer pahoittelee joutuneensa perumaan Suomen Turkuun kaavaillun esiintymisen Ruisrockissa. Bändin piti soittaa Ruisrockissa, jota vietetään heinäkuun 6.–7 päivä ja Tanskan Roskildessa, joka järjestetään 5.–8. päivä heinäkuuta, mutta odottamattomien ongelmien vuoksi kummatkin Skandinavian keikat peruttiin. Bändi kommentoi kaikkien Slayer-jäsenten olevan pettyneitä siitä, ettei yhtye nyt pääsekään Skandinaviaan. Bändi on kertomansa mukaan pitänyt Skandinaviaa aina yhtenä suosikkipaikkanaan tässä maailmassa, sillä orkesteri on saanut täällä yleisöltä hyvän vastaanoton aikaisempina vuosina.

Bändi kertoo, että jos vain olisi mahdollista soittaa näissä kahdessa Skandinavian paikassa, Slayer tekisi sen. Se ei ole kuitenkaan mahdollista, vaikka tiimi on yrittänyt virittää kiertueaikataulua suuntaan jos toiseenkin — kumpaakaan keikkaa, Ruisrockia tai Roskildea, ei saatu mahtumaan aikatauluun. Slayer toivoo pääsevänsä tänne mahdollisimman pian ja pyytää faneiltaan vilpittömästi anteeksi.

Slayer ja Marilyn Manson aikovat keikkailla yhdessä Pohjois-Amerikan suunnalla kesän aikana. Kiertäminen alkaa heinäkuun 25. päivästä, jolloin bändit esiintyvät Floridan West Palm Beachissa.

Slayer on:

  • Tom Araya (basso ja laulu)
  • Kerry King (kitara)
  • Jeff Hanneman (kitara)
  • Dave Lombardo (rummut)

Bändi tunnettiin alkuaikoina nimellä Dragonslayer. Yhtye kuitenkin vaihtoi nimensä Slayeriksi, joka ei bändin mukaan ole lyhenne sanoista “Satan Laughs As You Eternally Rot”.

Ryhmän ensimmäinen albumi, “Show No Mercy”, julkaistiin vuonna 1983 Metal Blade Recordsin kautta. Kiekko sisältää hiteiksi muodostuneet kappaleet “Die By the Sword”, “The Antichrist” ja “Black Magic”.

Yhtyeen uran järjestyksessä toinen julkaisu on “Haunting the Chapel”, joka on EP-levy. Se on musiikillisesti piirun verran synkempää materiaalia kuin edeltäjänsä. Kiekon aloitusraitana toimii “Chemical Warfware”, joka on nykyisin klassikko.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.