Metallimusiikki.net

Sonata Arctica: kitaristi ei keikkaile.

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.03.2007.
  • Luettu 1649 kertaa
  • Bändit:

Sonata Arctica -bändin promokuva, jossa miehet seisovat betonisokkelin lähellä talvisessa illassa. Taivaalla on kirkas kajo, joka kajastaa yhden bändin jäsenen takaa. Etualalla istuu bändin keulahahmo, joka pitää kättä reidellään ja toista poskellaan.Suomalaisen melodista metallia takovan Sonata Arctica -bändin nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa bändin kitaristi, Jani Liimatainen, kertoo:

Valitettavasti olemme tulleet tilanteeseen jossa olen estynyt soittamaan Sonata Arctica yhtyeen sovittuja esiintymisiä tänä keväänä. Syynä tähän on kansalaisvelvollisuuteni suorittaminen. Yhtye tekee kuitenkin sovitut keikat tuuraavan kitaristin voimin ja olen varma että ne kaikki tulevat täyttämään Sonata Arctica-keikkojen korkeat kriteerit. Toivon voivani palata yhtyeen live-kokoonpanoon mahdollisimman pian, sillä keikkatauko on jo venynyt pitkäksi ja minulla on jo nyt ikävä hikisiä iltoja lavoilla ja yhtä hikisiä päiviä keikkabussissa! Tahdon toivottaa hyvää kevättä kaikille faneille, toivottavasti tapaamme pian!

Kuten Metallimusiikki.net jo aikaisemmin uutisoi, SA on saanut valmiiksi uuden albuminsa äänitystyöt. Kiekon nimi on “Unia“ ja se julkaistaan toukokuun 25. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Albumi miksattiin helsinkiläisessä Finnvox-studiossa ja masteroitiin Tukholman Cutting Roomissa.

Tuorein julkaisu Sonata Arctica -yhtyeeltä on “Replica”-niminen single-levy, joka sisältää nimikkobiisin lisäksi kappaleet “Draw Me” (instrumentaalinen) ja “Respect the Wilderness”. Kiekko kipusi Suomen singlelistan sijalle n:o 1 viime vuoden marraskuussa.

Sonata Arctica on:

  • Tony Kakko (laulu)
  • Henrik Klingenberg (kosketinsoittimet)
  • Jani Liimatainen (kitara)
  • Marko Paasikoski (basso)
  • Tommy Portimo (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.