Metallimusiikki.net

Sparzanza: "Death is Certain, Life is Not"

 • Julkaistiin maanantaina 03.09.2012.
 • Luettu 1767 kertaa
 • Bändit:

Värikäs piirros shakkilaudasta, jonka toinen pää liekehtii punaisena ja oikealla puolella paljas käsivarsi liikuttaa nappia.Julkaistaan 29.9.2012

Ruotsalainen metalliyhtye Sparzanza julkaisee syyskuun lopussa uuden studioalbumin ja lähtee sen jälkeen kiertämään kotimaataan, Suomea, Norjaa ja Iso-Britanniaa. Lokakuun alussa starttaava kiertue tuo yhtyeen Ouluun, Seinäjoelle, Haminaan, Joensuuhun, Kouvolaan, Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. CD-versiolla yhteensä 11 biisiä sisältävä "Death is Certain, Life is Not" julkaistaan Spinefarmin kautta 29. päivä kuluvaa kuukautta. Levy on ennakkotilattavissa esimerkiksi Levykauppa Äxästä. Luomus on Sparzanzan järjestyksessä kuudes pitkäsoitto. Se äänitettiin Leon Musicin tiloissa tuottaja Rikard Löfgrenin kanssa. Sama mies tuotti myös Sparzanzan kolme edellistä studiolättyä.

Vuonna 1996 perustettu Sparzanza katsoo olevansa parhaimpia ruotsalaisia metalliskenen bändejä, ja vieläpä maailman raskaimpia bändejä. Spinefarm Recordsille kiinnitetty yhtye hakee vaikutteita ainakin The Hauntedin, Panteran ja Godsmackin tuotannosta. Bändi kuvaili aikaisemmin uutta albumiaan tietoisesti mahdollisimman synkäksi ja raskaaksi, sekä samalla hyvillä melodioilla höystetyksi äänitteeksi.

"Death is Certain, Life is Not" -albumin kappaleet:

 1. When The World Is Gone
 2. The Fallen Ones
 3. Dead Inside
 4. Endeavor The Dark
 5. Legion
 6. I Am Your God (CD-version bonuskappale)
 7. Walk Into The Fire
 8. The Enemy
 9. Death Is Certain, Life Is Not
 10. Ad Viventes
 11. When Death Comes

Sparzanza on:

 • Fredrik Weileby (laulu)
 • Calle Johannesson (kitara)
 • Magnus Eronen (kitara)
 • __Johan Carlsson_ (basso)
 • Anders Åberg (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.