Metallimusiikki.net

Spinefarm värväsi Machinae Supremacyn.

Ruotsalainen metallibändi Machinae Supremacy on Spinefarm Recordsin tuorein lisäys sen bändikokoelmaan. MS on urallaan saavuttanut monia merkkipaaluja, se mm. luonut paljon faneja Internetin välityksellä jo paljon ennen kuin bändi on allekirjoittanut levytyssopimuksen.

Machinae Supremacy (www.machinaesupremacy.com) on tehnyt nimeään tunnetuksi jo kauan aikaa eri puolilla maapalloa — bändin nimi on tunnettu niin Israelissa kuin Kiinassa, USA:ssa ja Australiassa. Tällä hetkellä bändin nettisivuilta biisejä ladataan yli 100 000 kertaa kuukaudessa, joka tarkoittaa karkeasti arvioiden 650 gigatavua siirtokaistaa.

Spinefarm Recordsin kerrotaan ottaneen yhteyttä Machinae Supremacyyn kuluvan vuoden toukokuussa, jonka jälkeen bändin kanssa neuvoteltiin levytyssopimus. Bändi tekee Spinefarmin kautta debyyttialbuminsa, joka on remiksattu versio yhtyeen aiemmin julkaisemasta “Redeember”-indie-albumista.

(Lähde)

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.