Metallimusiikki.net

Supreme Pain: "Cadaver Pleasures".

 • Julkaistiin maanantaina 21.01.2008.
 • Luettu 543 kertaa
 • Bändit:

Supreme Pain -bändin logo mustaa taustaa vasten verenpunaisella värillä ja verisellä fontilla. Yksi sana per rivi, sanat keskitetty.Kotoisin Hollannista & Sloveniasta

Monikansallinen brutaalia death metallia soittava Supreme Pain uutisoi MySpace-sivuillaan saaneensa juuri miksattua esikoisalbuminsa “Cadaver Pleasures”. Kiekko viimeisteltiin Excess Studion holveissa Rotterdamin kaupungissa, Alankomaissa. Kiekko on tarkoitus julkaista aikaisin kuluvan vuoden puolella yhdysvaltalaisen levymerkki Comatose Musicin kautta. Yhtye lupaa levyn kuuntelijoille sopivasti mitoitetun annoksen sairasta ja murskaavaa death metallia.

Slovenialais-alankomaalainen SP äänitti kiekkonsa Negligence Studiossa Sloveniassa ja osittain myös alankomaalaisen The Garden Shed of Horror -studion tiloissa. Yhtye aikoo masteroida kiekkonsa Yhdysvalloissa asti.

Ryhmä tiedotti viime vuoden marraskuussa, että juuri ennen ensimäisen albumin äänitystöitä bändiin saatiin värvättyä kakkoskitaristiksi Bas Brussaard. Miehet kaavailivat käyttävänsä Basia aluksi vain parissa soolo-osuudessa, mutta he bongasivat miehen taitojen riittävän paljon pahempaankin.

“Cadaver Pleasures” -albumin kappaleet:

 1. Blood of the Chosen
 2. Drowned in Hate
 3. Souleater
 4. Cadaver Pleasures
 5. Room of Stench
 6. Flesh Collector
 7. Lifeless Skin and Bones
 8. Visions of Tyranny

Bändi tulee liittoutumaan Pohjois-Amerikasta saapuvan Evil Incarnaten kanssa luodakseen split-julkaisuna 7”-kiekon. Levy on tarkoitus julkaista Iso-Britanniasta käsin toimivan Heidenwut Productionsin tuuppaamana. Supreme Pain luovuttaa julkaisulle kappaleen “Souleater”, mikä kuullaan myös yhtyeen hiljattain julkaisemalla promokiekolla “Lifeless Skin and Bones”.

Supreme Pain on:

 • Aad Kloosterwaard (laulu)
 • Erwin Harreman (kitara ja basso)
 • Bas Brussaard (kitara)
 • Robert Kovacic (rummut)

Yhtye perustettiin kesällä 2006 kun Erwin ja Aad, joka on laulaja Sinisterin ja Infinited Haten remmissä, sekä rumpali Robi lyöttäytyivät yhteen soittaakseen death metallia. Robert on jäsen myös slovenialaisessa Scaffoldissa.

Miehet pitivät muutamia bändiharjoituksia ennen kuin aloittivat promo-CD:n “Lifeless Skin and Bones” äänittämisen. Kiekko julkaistiin ja sitä levitettiin levy-yhtiöille pitkin pitäjiä. Promo toikin huomiota yhtyeelle yhdysvaltalaiselta Comatose Musicilta, joka tarjosi sille levytyssopimuksen. Comatosen omistaja on Steve Green, joka on parhaiten tuttu mies musiikkimaailmassa kytköksistään Lust Of Decay -nimiseen metallibändiin.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.