Metallimusiikki.net

Swallow The Sun kuvasi musiikkivideon "Don't Fall Asleep".

  • Julkaistiin torstaina 23.11.2006.
  • Luettu 1513 kertaa
  • Bändit:

Swallow The Sun -yhtye kertoo nettisivuillaan 21. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa uutisessa, että bändi on käynyt kuvaamassa uuden musiikkivideon viime viikonloppuna. Musiikkivideo tehtiin kappaleesta “Dan’t Fall Asleep”, joka on vapaasti suomennettuna: “Älä Nukahda”. Videon ohjasi Medialouhoksen Antti Hyyrynen. Kyseinen biisi on otettu STS:n tulevalta “Hope”-nimiseltä albumilta.

Swallow The Sun julkaisee “Hope”-albumin ensi vuonna, helmikuun 7. päivä. “Hope” on järjestyksessä bändin kolmas täyspitkä julkaisu.

Bändi käy tämän kuukauden 30. päivä Hampurissa, Saksassa, isännöimässä Headbangers Ballroom -tapahtumaa — Swallow The Sun soittaa uusia biisejä “Hope”-julkaisulta. Paikalla on myös suomalaisen Moonsorrow-yhtyeen jäseniä, jotka myöskin promoavat “V — Hävitetty” -albumiaan. Tapahtumassa jaetaan myös nimikirjoituksia ja muuta pientä tavaraa illan mittaan.

Muuta Swallow The Sun -bändiin liittyvää:

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.