Metallimusiikki.net

Swallow The Sun laittoi maistiaisia nettiin.

 • Julkaistiin tiistaina 21.11.2006.
 • Luettu 1265 kertaa
 • Bändit:

Kuusihenkinen, miehistä koostuva, Swallow The Sun -yhtye poseeraa holvikaaren alla.Melodista death/doom -metallia soittava Swallow The Sun on laittanut nettiin näytekappaleita bändin tulevalta “Hope“-nimiseltä albumilta. “Hope”-julkaisun omat viralliset nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.070207.com, josta voi käydä lataamassa maistiaisia kappaleista “Hope”, “These Hours of Despair” ja “Too Cold for Tears”. Lisäksi ko. nettisivuille on laitettu kuvagalleria, videoleikkeitä ja runsaasti tietoa Swallow The Sun -yhtyeen tulevasta “Hope”-levystä.

“Hope”-albumi on jatkoa STS:n vuonna 2005 julkaisemalle “Ghosts of Loss” -kiekolle. “Hope”, eli suomeksi “Toivo”, äänitettiin helsinkiläisessä Seawolf Studioilla ja se masteroitiin lokakuun 16. päivä Finnvox-studioilla Minerva Papin avustuksella. “Hope”-kiekon parissa on tuttuun tapaan työskennellyt mm. äänitystöissä ja miksausvaiheessa Sami Kokko, joka on tehnyt töitä bändin kanssa sen ensimmäisestä demosta lähtien.

“Hope”-albumin kappaleet:

 1. Hope
 2. These Hours of Despair
 3. The Justice of Suffering
 4. Don’t Fall Asleep
 5. Too Cold For Tears
 6. The Empty Skies
 7. No Light, No Hope
 8. Doomed to Walk the Earth
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.