Metallimusiikki.net

Tarja Turunen kuvasi "I Walk Alone" -videon.

  • Julkaistiin tiistaina 28.08.2007.
  • Luettu 1540 kertaa
  • Bändit:

Tarja Turusen kasvopotretti, jossa nainen on mustaa taustaa vasten. Hänellä yllään musta toppi. Pitkät tummanruskeat hiukset, joita ei ole sidottu.Kuva: Tony Härkönen

Entinen Nightwishin laulajatar Tarja Turunen sai valmiiksi uuden musiikkivideonsa kuvaustyöt. Video tehtiin kappaleesta “I Walk Alone”, joka on hänen uusin soolo-single. Musiikkivideo kuvattiin Saksan Berliinissä ohjaaja Jörn Hetmannin toimesta, joka on puuhaillut aikaisemmin mm. Nightwishin vuonna 2005 ilmestyneen “Sleeping Sun” -musiikkivideon kanssa. Turusen uusi single ilmestyy Universal Musicin kautta lokakuun puolen välin taitteessa. Sen jälkeen albumi, nimeltään “My Winter Storm”, lasketaan levykauppoihin 9. marraskuuta. Uutta albumai työstää tällä hetkellä tuottaja Daniel Presley, joka on uransa aikana tehnyt töitä ainakin Faith No Moren, Jewelin ja The Breedersin seurassa. Studiossa vierailevina muusikkoina tavataan basistin virkaa toimittava Doug Wimbish kitaristi Alex Scholpp ja Earl Harvin rummuissa. Jälkimmäinen valittiin soittamaan tälle julkaisulle Tarjan valittua hänet henkilökohtaisesti sen jälkeen kun hän oli nähnyt Harvinin musisoivan Seal-bändin konsertissa.

Albumin ohjelmoinnista ja kosketinsoitinkuvioista vastaa Torsten Stenzel, jonka aikaisempiin meriitteihin kuuluu työskentely Nelly Furtadon, Mobyn, Tina Turnerin ja viulisti Vanessa Maen kanssa.

Tarja Turusen viimeisin albumi Nightwishin kanssa on vuonna 2004 julkaistu “Once”. Se on kerännyt suosiota huimasti nousten albumilistojen kärkipäihin eri puolilla maailmaa — levy on tullut tutuksi niin Meksikossa kuin täällä Euroopassakin. Suomessa se myi platinaa samoin kuin Saksassakin. Kultaa se on myynyt mm. Itävallassa, Sveitsissä, Kreikassa, Unkarissa ja Brasiliassa sekä Skandinavian maissa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.