Metallimusiikki.net

The Crown palasi.

Aikaisemmin Dobermann-nimellä toiminut metallibändi päätti eilen 1.12. kääntää kelkkansa kohti tulevaisuutta ottamalla jälleen käyttöön aikaisemmin käyttämänsä nimen The Crown. Neljä entistä death/thrash metallia soittavan The Crownin jäsentä oli aikaisemmin ehtinyt piehtaroida Dorbemannin kanssa, mutta nyt ryhmä tunnetaan jälleen nimellä The Crown. Ruotsalaisyhtye tarjoaa omilla nettisivuillaan osoitteessa www.thecrownofficial.com kahdesta kappaleesta keskeneräiset näyteversiot.

The Crownin kopla hajosi viisi vuotta sitten sen jälkeen kun sen jäsenet kyllästyivät kiertue-elämän saralla koettuihin vastoinkäymisiin. Maaliskuussa 2004 yhtye ilmoitti rumpalinsa Janne Saarenpään suulla, ettei ollut kovin mieltäylentävää palata kiertueilta kotiin taskut ja lompakko tyhjinä, soittokamat leviämässä käsiin ja kohdata ovensuussa läjä laskuja. Saarenpää muistutti, ettei pelkillä hyvillä muistoilla live-esiintymisistä voi maksaa elinkustannuksia.

Dobermann-nimellä toiminut bändi ilmoitti viime vuonna päättäneensä vaihtaa vokalistinsa, sillä ruotsalaisen industrial metallia soittavan Deathstarsin keulahahmonakin tunnettu Andreas “Whiplasher Bernadotte” Bergh ei istunutkaan Dobermanniin odotetulla tavalla. Yhtye ryhtyi viime vuonna kirjoittamaan uutta biisimateriaaalia. Kappaleita saatetaan nyt kuulla The Crown -nimellä julkaistuna. Kappaleissa kuullaan vokalistina death metallia soittavan God Macabren riveistäkin tuttua Jonas Stållhammaria.

The Crownin uusin albumi on tällä hetkellä vuoden 2004 puolella julkaistu “Crowned Unholy”. Se on bändin järjestyksessä seitsemäs pitkäsoitto ja albumi ehti jäädä The Crownin viimeiseksi luomukseksi sen jälkeen kun bändiläiset päättivät panna pillit pussiin.

The Crown on:

  • Jonas Stålhammar (laulu)
  • Marko Tervonen (kitara)
  • Marcus Sunesson (kitara)
  • Magnus Olsfelt (basso)
  • Janne Saarenpää (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.