Metallimusiikki.net

The Hauntedin seitsemäs albumi maaliskuussa.

 • Julkaistiin lauantaina 29.01.2011.
 • Luettu 1076 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa pohjaväri ja sen päällä suuri verenpunainen lähikuva kärpäsen tai muun hyönteisen lentosiivistä. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee harmaalla The Haunted.Julkaistaan maaliskuussa

Ruotsin rajan takaa toimiva The Haunted paljasti äskettäin uuden studioalbuminsa kansitaiteen. Seitsemäs pitkäsoitto tullaan julkaisemaan oheisella kannella kuvitettuna ja “Unseen“-nimellä varustettuna maaliskuussa. Kiekosta tehdään tavanomaisen CD-version lisäksi kappalemäärältään rajoitetumpi spesiaaliversio. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Thrash metallia tekevä The Haunted listaa lähitulevaisuudessa albumin ennakkomyynnin yksityiskohdat. Kiekon tarkkaa julkaisuhetkeä ei ole vielä lyöty lukkoon. “Unseen” julkaistaan Century Media Recordsin kautta, jonka kanssa ruotsalaisryhmä solmi hiljattain maailmanlaajuisen levytyssopimuksen.

The Hauntedin seitsemäs albumi nauhoitettiin tanskalaisen tuottajan, Tue Madsenin, kanssa Antfarm Studion tiloissa. Studio on The Hauntedille tuttu paikka, sillä samaa pajaa bändi on käyttänyt aikaisempienkin levytystensä nauhoittamisessa. Juuri paljastetun kansitaiteen toteutti yhtyeen tuttava Frode, joka hoiti saman tehtävän myös vuonna 2004 julkaistulla “rEVOLVEr”-albumilla. Bändi kertoo olevansa tyytyväinen kansitaiteen estetiikkaan, joka on tälläkin kertaa yhtä uniikki aivan kuin kuusi vuotta sitten.

“Unseen”-albumin kappaleet:

 1. Never Better
 2. No Ghost
 3. Catch 22
 4. Disappear
 5. Motionless
 6. Unseen
 7. The Skull
 8. Ocean Park
 9. The City
 10. Them
 11. All Ends Well
 12. Done

The Haunted on:

 • Peter Dolving (laulu)
 • Anders Björler (kitarat)
 • Patrik Jensen (kitarat)
 • Jonas Björler (basso)
 • Per Möller Jensen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.