Metallimusiikki.net

The Man-Eating Tree vaihtaa vokalistiaan

The Man-Eating Tree aloitti vuoden 2013 uutisoimalla kokoonpanossaan tapahtuneesta muutoksesta, sillä vokalistin virkaa hoitanut Tuomas Tuominen ei enää jatka bändissä. Tähän tulokseen päädyttiin musiikillisten ja muiden tekijöiden vuoksi, vaikkakaan suurempaa draamaa siihen ei liity eikä bändi koe tarpeelliseksi selitellä tätä asiaa sen tarkemmin. The Man-Eating Tree tulee jatkamaan toimintaansa uuden laulajan kera kunhan aika on sopiva. Nyt ryhmä lataa akkujaan. Bändillä on jo uusi albumi sävellettynä ja treenattuna, mutta sitä ei aiota julkaista ainakaan lähitulevaisuudessa.

Entisen Sentencedin rumpalin, Vesa Rannan, ja Poisonblackin, Reflexionin sekä Embrazen entisten ja nykyisten jäsenten The Man-Eating Tree julkaisi edellisen albuminsa marraskuussa 2011. Tuolloin ilmestyi Century Media Recordsin kautta "Harvest". Sitä edelsi debyyttiopus "Vine" vuoden 2010 syyskuussa.

Yhtyeestä kuultiin edellisen kerran kesällä 2011, kun bändi varmisti hiljaiselosta huolimatta työtä tehdyn seuraavaa levyä varten. Alkuvuodesta 2012 yhtye soitti kiertueen Suomessa. Bändi esiintyi myös myöhemmin vuoden varrella muun muassa Tuska Open Airissa ja Untorockissa.

The Man-Eating Tree on:

  • Tuomas Tuominen (laulu)
  • Janne Markus (kitara)
  • Antti Karhu (kitara)
  • Mikko Uusimaa (basso)
  • Heidi Määttä (kosketinsoittimet)
  • Vesa Ranta (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.