Metallimusiikki.net

The Rotted nauhoittaa.

  • Julkaistiin maanantaina 24.01.2011.
  • Luettu 750 kertaa
  • Bändit:

Englantilainen kuolemanmetallibändi The Rotted tiedottaa viettävänsä nyt tovin jos toisenkin laatuaikaa Parlour Studioiden tiloissa, josta ryhmä on vuokrannut studioaikaa seuraavan albumilevyn äänittämistä varten. Albumin tuottajaksi on kiinnitetty Russ Russell, joka on aikaisemminkin tehnyt töitä tälle bändille. The Rottedin uutukaisella ei ole vielä nimeä. Se tulee olemaan seuraaja kahden vuoden takaiselle “Get Dead Or Die Trying” -albumille. Lontoolaisyhtyeen vokalisti Ben McCrow kertoo, että uusi albumi tulee ehdottomasti olemaan bändin uran raskain, brutaalein ja kaikkein eeppisin — kuten aina.

Albumia suositellaan erityisesti Napalm Deathin, Entombedin ja Motörheadin sekä Wolfbrigaden faneille. Kiekko saapuu kauppoihin jossain vaiheessa kuluvan vuoden jälkimmäistä puoliskoa. Albumin tarkkaa julkaisuhetkeä eikä muitakaan yksityiskohtia ole vielä tarjolla.

The Rottedin toistaiseksi uusinta uutta edustaa EP-kiekko “Anarchogram”. Se sisältää kaksi uutta raitaa ja neljä bonusbiisiä. Yhtyeen mukaan kiekko on punk-sekoituksella varustettua death metallia. Kuunneltavaksi asetetut neljä bonusvärssyä ovat kunkin bändin jäsenen valitsemia suosikkibiisejä. Näin ollen kappaleet ovat covereita. Metalliryhmän aikaisempaan tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

The Rotted on:

  • Ben McCrow (laulu)
  • Tim Carley (kitara)
  • Reverend Trudgill (basso)
  • Nate Gould (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.