Metallimusiikki.net

The Unguided: "Hell Frost".

Kylmänsininen piirros "Hell Frost" -albumin etukannesta ja sen mukana tulevista oheistavaroista, kuten bändipaidasta.Julkaistaan 30.11.2011

Sonic Syndicaten perustajajäsenistä koostuva The Unguided on julkaissut tiedot koskien tulevaa albumiaan. Ruotsalaisyhtye aikoo julkaista Despotz Recordsin avustuksella debyyttialbuminsa marraskuussa. Bändi kertoo, ettei tämä albumi ole vain veren, kyynelten ja ilon sekä kovan uurastuksen tulos, vaan myös fanien ansiota. Bändi kiittää fanikuntansa osoittamaa tukea esimerkiksi studioajan kustannusten kattamisessa ja parhaan mahdollisen graafikon apujen hyödyntämisessä. Marraskuussa ilmestyvä "Hell Frost" -albumi on suunniteltu julkaistavaksi kahtena eri painoksena; kenraali ja luutnanttivarustuksella. Ylempiarvoinen sisältää nimikirjoituksilla koristellun julisteen, USB-kaulakorun, lyhythihaisen bändipaidan ja albumin yhdellä bonusbiisillä varustettuna.

"Hell Frost" -albumin luutnanttiversio sisältää albumin yhdellä bonusbiisillä, mutta ilman julistetta, gigatavun tallennuskapasiteetilla olevaa USB-kaulakorua ja bändipaitaa. Esikoinen on laitettu ennakkotilattavaksi Despotz Recordsin nettikauppaan. Levyn toimitukset alkavat viikolla 47. Viime vuonna perustettu yhtye soittaa melodista death metallia. Bändiltä ilmestyi kesäkuussa 2011 digisinglenä "Betrayer of the Code".

"Hell Frost" -albumin kappaleet:

 1. Inherit the Earth
 2. Phoenix Down
 3. Betrayer of the Code
 4. My Own Death
 5. Serenade of Guilt
 6. Collapse my Dream
 7. Green Eyed Demon
 8. Iceheart Fragment
 9. Pathfinder
 10. Where the Frost Rose Withers
 11. The Miracle of Mind (erikoisversion bonuskappale)

The Unguided on:

 • Richard Sjunnesson (laulu)
 • Roland Johansson (laulu ja kitara)
 • Roger Sjunnesson (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.