Metallimusiikki.net

This Ending: "Dead Harvest".

 • Julkaistiin tiistaina 23.12.2008.
 • Luettu 761 kertaa
 • Bändit:

This Endingin "Dead Harvest" -albumin etukannessa näkyy petomainen ihmisolento, jolla mustat siivet selässään. Taustalla näkyy musta taivas ja horisontti liekeissä. Kuvan etualalla demoniolennon edessä bändin logo ja sen alla albumin nimi.Ilmestyy 2.2.2009

Tukholman death metal -hirmu This Ending tulee julkaisemaan debyyttialbumilleen “Inside the Machines” seuraajan levystä, jota kutsutaan nimellä “Dead Harvest”. Albumi on kaavailtu julkaistavaksi aluksi Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Italiassa 30.1.2009. Muualla Euroopan alueella opus tultaneen julkaisemaan 2. helmikuuta Metal Blade Recordsin kautta. Metallimiehet kertovat yhtyeen tarjoavan jälleen suuren maailman tyyliin death metallia “Dead Harvest” -albumillaan. Levy on yhtyeen ylistysvirsien mukaan monipuolinen, koska se sisältää niin raskaita riffejä kuin hypnotisoivia melodioitakin istutettuina blast beatien ja industrial-elementtien sekaan. Yhtye kuvasi albumin soittolistalle sullotusta kappaleesta “Parasites” musiikkivideon kahden päivän aikana parissa eri kuvauspaikassa. Ohjaajana toimi Marcus CF. Tinnerholm. Musiikkivideo tulee sisältymään levyn rajoitetun erikoisversion soittolistalle.

Albuminsa bändi purkitti Offbeat Studiossa kotikaupungissaan Tukholmassa. Kiekkoa nauhoitettiin yhteensä noin kahden kuukauden ajan. Kiekolle kirjoitettiin alunperin pitkä liuta biisejä, joista loppujen lopuksi soittolistalle valittiin vain 10 parasta. Albumista julkaistavalla ensipainoksella, joka on tarkoitettu vain eurooppalaiselle fanikunnalle, kuullaan muutamia “ylimääräisiä” kappaleita bonuksina.

Viisi hevimiestä seisoo rivissä sotkuisessa ja karussa bändikuvassa. Kuvan jäsenistä neljällä on pitkät hiukset ja oikean laidan jampalla musta pipo päässä. Kaikilla mustaa vaatetta yllään. Osalla nahkavaatteet, osalla piikkirannekkeita ja luotivöitä.

This Ending esiintyy seuraavan kerran yleisön edessä 18. ja 19. tammikuuta 2009. Ensin bändi soittaa Göteborgin Sticky Fingersin ja sitten tukholmalaisen Klubbenin tiloissa.

“Dead Harvest” -albumin kappaleet:

 1. Trace of Sin
 2. Parasites
 3. Machinery
 4. Instigator of Dead Flesh
 5. Dellusionists
 6. Army of the Dying Sun
 7. Dead Harvest
 8. Tools of Demise
 9. Deathtrade
 10. The Asylum
 11. Redeemer (bonuskappale)
 12. First Blood (bonuskappale)
 13. Parasites (bonuskappale, musiikkivideo)

Yhtyeen edellinen ja järjestyksessä ensimmäinen albumi on nimeltään “Inside the Machine”. Se julkaistiin täällä Euroopan seudulla joulukuussa 2006 Metal Blade Recordsin kautta.

This Ending on:

 • Mårten Hansen (laulu)
 • Leo Pignon (kitara)
 • Linus Nirbrant (kitara)
 • Jesper Löfgren (basso)
 • Fredrik Andersson (rummut)

This Ending kertoo historiikissaan sen toiminnan ryhtyneen sykkimään vuonna 2005, mutta jo sitä ennen bändi oli toiminut mm. nimellä A Canorous Quintet. Kyseinen edeltäjä oli perustettu Fredrik Anderssonin, Mårten Hansenin ja Linus Nirbrantin toimesta vuonna 1991. A Canorous Quintetin tiimi toi esiin EP-levyn “As Tears” vuonna 1994 ja sen jälkeen pitkäsoitot “Silence of the World Beyond” vuoden 1996 puolella ja “The Only Pure Hate” vuonna 1998. Orkesteri ehti aktiivikautensa aikana esiintymään At The Gatesin, Dissectionin, Hypocrisyn sekä Edge of Sanityn seurassa. A Canorous Quintet jäi horrostilaan vuonna 1998, kun bändin jäsenet päättivät erkaantua toisistaan ja ryhtyä muiden bändiprojektien vietäviksi. Linus Jesper ja Fredrik jatkoivat Guidance of Sinin sakissa soittamista. Fredrik erosi sen joukoista seuranneen vuoden puolella voidakseen jatkaa rumpalointia Amon Amarthissa, jossa mies soittaa myös näinä päivinä This Endingin lisäksi. A Canorous Quintetin Leo jatkoi bändiprojektilleen Niden div. 187 omistautumista. Mårten lauloi _October Tiden joukoissa, sekä liittyi myöhemmin Sins of Omissionin ruotuun.

This Endingiä edeltänyt Curriculum Mortis julkaisi vuonna 2004 viisi biisiä sisältäneen demon. Myöhemmin saman vuoden talvella bändin jäsenet päättivät perustaa yhdessä uuden bändin. Keväällä 2005 yhtyeen alkuperäinen kokoonpano oli keräytynyt läjään ja kesään mennessä he olivat rustanneet 13 uutta biisiä. Kolme kappaleista ilmestyi Internetissä nettidemona “Let the World Burn”. Demo nauhoitettiin Offbeat Studiossa ja se vietiin vain yhden levy-yhtiön kuunneltavaksi — Metal Blade Recordsille, joka kiekon kuunneltuaan tarjosi bändille levytyssopimusta.

Syyskuussa 2006 This Ending siirtyi Offbeat Studioon nauhoittelemaan ensimmäistä studioalbumiaan. Kiekon nimeksi annettiin “Inside the Machine”. Levyn soittolistalle päätyi 10 biisiä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.