Metallimusiikki.net

Triviumilta "In Waves" elokuussa.

  • Julkaistiin tiistaina 07.06.2011.
  • Luettu 1201 kertaa
  • Bändit:

Kymmenvuotias metalliryhmä Trivium kutsuu viidettä albumiaan nimellä “In Waves”. Se on seuraaja kolmisen vuotta sitten julkaistulle neloskiekolle, nimeltään “Shogun”. Uutukainen tullaan julkaisemaan 9.8. Roadrunner Recordsin kautta. Levy nauhoitettiin yhtyeen kotiseudulla Floridassa sijaitsevan Audiohammer Studion uumenissa, jossa tuotantotiimiin kuuluivat Colin Richardson ja Martin “Ginge” Ford, sekä ääniteknikko Carl Bown. Metallibändin laulaja ja kitaristi Matt Heafy paljasti aikaisemmin, että “In Waves” on ollut työstettävänä 1,5 vuoden ajan. Sille on rakennettu biisimateriaalia pitkän prosessin varrella, jossa yksin demoaminen kesti kahdeksan kuukautta. Äänittäminen on vienyt kolme kuukautta ja miksaamiseen hän veikkaa kuluvan kaksi kuukautta. Teos on nyt miksattavana.

Triviumin laulajan mukaan albumille on piirretty kansitaidetta lähes vuoden ajan. Kansikuvan luomistyöhön osallistuu läjä ihmisiä, joista kullakin on oma sarkansa kynnettävänä graafisen ilmeen valmistamisen eri vaiheissa.

Heafy kertoo edellisen albumin sanoituksien kertovan usein Japanin historiasta, josta jo “Shogun”-nimikin juontaa. Uuden albumin sanoituksissa ei ole tiettyä teemaa eikä yksittäisten sanoitusten merkityksiäkään hän halua mennä täsmentämään. “In Waves” osoittaa Triviumin uudistuneen monella rintamalla. Uuden kansikuvan lisäksi bändi esittelee levyn mukana uuden logonsa, uuden lookkinsa ja myöhemmin uusia videoklippejäkin.

Trivium on:

  • Matt Heafy (laulu ja kitara)
  • Corey Beaulieu (kitara ja laulu)
  • Paolo Gregoletto (basso ja laulu)
  • Nick Augusto (rummut
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.