Metallimusiikki.net

Tuhma-lehti täyttää viisi vuotta, synttärit viikon päästä!!!

Äänekkään rockin äänitorvi Tuhma täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja juhlistaa syntymäpäiviään Helsingin Nosturissa perjantaina 9. toukokuuta 2008. Illan aikana esiintyvät Barbe-Q-Barbies, Sonic Roots, Defuse, Mind Of Doll, The Heartburns ja Turmion Kätilöt.

Viisi vuotta sitten muutamat rockin ystävät ympäri Suomen päättivät lyödä viisaat (?) päänsä yhteen ja tehdä jotakin hyödyllisempää kuin vain valittaa valittamisen ilosta.

Tuhmaa perustaessa lehden olemassaolo kiteytettiin toteamalla Tuhman olevan rockin sävyttämää hauskanpitoa. Tärkeintä oli pitää kivaa ja järjestää sitä myös muille samanhenkisille ihmisille.

Mutta koska kaikki kiva loppuu aikanaan, voidaan Tuhman nykyisenä ohjenuorana pitää vuoden 1982 euroviisuedustajan Timo Kojon debyyttialbumin titteliä, “So Mean”. Apua, äiti, olemmeko synnyttäneet hirviön

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden rinnalle on matkan varrella noussut myös levy-yhtiö, ajankohtaiset nettisivut, oheistuotemyyntiä sekä säännöllisesti järjestettävää klubitoimintaa.

Tuhma-lehti viettää syntymäpäiviään Helsingin Nosturissa perjantaina 9. toukokuuta 2008. Illan ohjelma on otanta kotimaisesta osaamisesta sekä Tuhma Recordsin rosterista. Samana iltana julkaistaan myös Tuhma-lehden toinen kokoelmalevy, joka esittelee nousevia tulevaisuuden tekijöitä.

Bailujen tärkein tehtävä on kuitenkin kuvastaa Tuhman meininkiä mahdollisimman osuvasti ja siinä suhteessa illan kattaus on täydellinen. 5-vuotiaan Tuhman synttärikakku on koristeltu muun muassa Barbe-Q-Barbiesin mimmienergialla, Sonic Rootsin sielukkaalla hardrockilla, Defusen ja Mind Of Dollin katurokilla, The Heartburnsin melodisella punkrockilla sekä Turmion Kätilöiden teollismetallisella
estraditaiteilulla.

Tilaisuuden juontajana toimii median moniottelija Pauliina Tuomola. Luvassa myös yllätysvierailuja, sillä näissä juhlissa eivät yllätykset lopu kesken.

TUHMA-lehti 5-vuotta Helsingin Nosturissa perjantaina 9. toukokuuta 2008:

  • Barbe-Q-Barbies
  • Sonic Roots
  • Defuse
  • Mind Of Doll
  • The Heartburns
  • Turmion Kätilöt

Tilaisuus on ikärajaton, rajattu anniskelualue. Tilaisuus avoinna 20–03 (kutsuvierastilaisuus aikavälillä 19–20). Liput 12 euroa, ennakkomyynnistä vastaa Tiketti ja Lippupalvelu.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.