Metallimusiikki.net

Suomimetallin monitoimimies Tuomas Saukkonen ja suomalainen pörssiyhtiö Olvi Oyj aloittaa yhteistyön!

  • Julkaistiin keskiviikkona 19.12.2012.
  • Luettu 1645 kertaa
  • Bändit:

Suomalainen, melodisen death metallin suurnimiin kuuluvan Before The Dawn -yhtyeen nokkamies Tuomas Saukkonen, sekä pörssiyhtiö Olvi aloittaa laajan yhteistyön Olvin TEHO-energiajuoman tiimoilta.

Tuomas Saukkonen tunnetaan tehokkaana, tuloksellisena ja positiivisen asenteen omaavana musiikin moniosaajana, jolta virta ei tunnu loppuvan. Saukkonen on valittu mm. vuoden suomalaiseksi metallimuusikoksi ja hän on yhtyeineen kiertänyt esiintymässä ympäri maailman.

Saukkonen itse kommentoi yhteistyötä TEHO-energiajuoman kanssa seuraavasti: Jos ei virta ole aiemmin loppunut, niin tämä alkanut yhteistyö varmistaa sen, että se ei tule loppumaan tulevaisuudessakaan. Olen erittäin iloinen ja onnellinen tästä alkaneesta yhteistyöstä ja odotan siltä paljon. Ensimmäinen Tuomaksen ja TEHO-energiajuoman yhteinen mainosvideo, joka luonnollisesti on Saukkosen omaa käsialaa, löytyy täältä. Lisätietoja energiajuomasta löytyy juomayhtiön nettisivuilta osoitteesta www.olvi.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.