Metallimusiikki.net

Venom miksaa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 09.03.2011.
  • Luettu 1371 kertaa
  • Bändit:

Brittiläinen Venom tiedottaa olevansa tällä hetkellä miksaamassa uutta studioluomusta. Samaan aikaan bändin manageri ja levy-yhtiö neuvottelevat albumin julkaisemisesta, joten albumin julkaisuhetki tullaan paljastamaan lähiaikoina. Venom työstää kiekkoa Lontoossa sijaitsevan London Studion tiloissa yhdessä tuottaja Tom Beltonin kanssa. Metallibändi ei ole vielä juurikaan kielinyt uutukaiskiekon yksityiskohtia. Levyn äänitystyöt vietiin päätökseen viime vuoden loppuun mennessä. Yhtyeen keulahahmo Cronoksen mukaan teosta on työstetty Etelä-Amerikan-kiertueen päätyttyä vuonna 2009. Huolimatta levyn luomistyöstä, Venom ehti soittaa muutamia keikkoja viime vuoden varrella.

Cronoksen mukaan erityisen mahtavaa tässä uudessa albumissa on se, että jokainen bändin jäsen on päässyt lahjoittamaan sen kappaleisiin ideoitaan. Venom ei halunnut asettaa albumille minkäänlaisia rajoituksia. Kaikki levylle päätyneet biisit kuulostavat hyvin raaoilta ja raivokkailta. Osaksi tämä selittyy sillä, että kappaleet nauhoitettiin livenä ilman triggereitä tai muita tekniikan viimeisimpiä apuvälineitä. Cronos luonnehtiikin tällaista äänitystapaa studiokonsertiksi, joka sai aikaan biisien kuulostamisen kymmenen kertaa raskaammilta ja luonnollisemmilta.

Uusi albumi tulee olemaan Venomin järjestyksessä kolmastoista. Teos on seuraaja kesäkuussa 2008 esiin tuodulle “Hell“-levylle. “Hell” on viimeinen albumi, jolla Venom käyttää rumpalina Anttonia. Hänet korvattiin myöhemmin Dantélla.

Venom on:

  • Conrad “Cronos” Lant (basso ja laulu)
  • La Rage (kitara)
  • Danny “Dante” Needham (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.