Metallimusiikki.net

Vintersorg: albumi ulos huhtikuussa.

  • Julkaistiin perjantaina 02.02.2007.
  • Luettu 907 kertaa
  • Bändit:

Vintersorg-bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Kummallakin miehellä pitkät vaaleahkot hiukset ja viikset sekä leukaparta.Ruotsalainen Vintersorg aikoo julkaista uuden albumin, jonka nimeksi on ristitty “Solens Rötter”, Euroopan alueella huhtikuun 27. päivä. Levy julkaistaan myös USA:ssa, mutta vasta 22. päivä toukokuuta Napalm Recordsin kautta. Albumi miksattiin Ballerina Audiossa, jossa bändin avustajana toimi Nils Johansson. “Solens Rötter” -albumilla tullaan kuulemaan ainakin kappaleet “Kosmosaik”, “Naturens Mystär”, “Vad Aftonvindens Andning Viskar”, “Spirar och Gror” ja “Strålar”.

Bändi on aikaisemmin uutisoinut uuden albumin valmistumisen kestäneen kauan, mutta se ei ole johtunut ideoiden puutteesta, vaan enemmänkin siitä, että Vintersorg halusi ymmärtää minkälaisen julkaisun he ovat tekemässä. Kappaleissa kuullaan rauhallisempia kohtia, akustisia osuuksia, sekä kitaravetoisia biisejä ja aina raakaan black metalliin osoittavia elementtejä. Uudesta albumista ei haluttu tehdä jatko-osaa “The Focusing Blur” -levylle.

“The Focusing Blur” -albumi on julkaistu vuonna 2004. Uudella “Solens Rötter” -kiekolla ei tulla kuulemaan vierailevina artisteina _Steve DiGiorgiota (Sadus, Sebastian Bach, Testament, Death) tai rumpali Asgeir Mickelsonia (Spiral Architect ja Borgknagar), jotka molemmat vierailivat Vintersorg-bändin kahdella aikaisemmalla julkaisulla.

Vintersorg solmi hiljattain Napalm Recordsin kanssa useita levyjä kattavan julkaisusopimuksen, mikä kattaa koko maailman.

Bändin historiaa:

Vintersorg on ruotsalainen progressiivinen folk-/viking. ja bm-vaikutteita musiikissaan käyttävä bändi. Se perustettiin vuonna 1994, mutta tuohon aikaan se tunnettiin vielä nimellä Vargatron, eli suomeksi Susivaltaistuin. Sanoituksissaan yhtye käsittelee fantasiaa, mytologioita, luontoa ja kosmosta. Bändin nykyinen nimi, Vintersorg, on suomeksi käännettynä Talvisuru. Yhtyeen nimi otettiin Isfolket-sarjasta, jonka loi Margit Sandemo. Isfolketissa Vintersorg on suuren pakanajohtajan poika.

Vintersorg on:

  • Vintersorg (laulu, kitarat, basso ja koskettimet)
  • Mattias Marklund (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.