Metallimusiikki.net

Visions of Atlantis: "Maria Magdalena".

Valokuva vaaleakutrisesat naisesta ihmisen pääkallo hyppysissään ja naisen silmänympärykset mustiksi värjättyinä.Julkaistaan 21.10.2011

Itävaltalainen sinfonista voimametallia tekevä Visions of Atlantis kertoi keskiviikkona seuraavan EP-levynsä soittolistan ja samalla paljasti sille varatun kansitaiteen. Kuva näkyy ohessa. Biisilita käsittää yhteensä kuusi raitaa, joista ensimmäinen "Maria Magdalena" on EP:n nimikkoviisu. Äänite ilmestyy Euroopassa 21. lokakuuta. Lisätietoja äänitteen yksityiskohdista aiotaan raottaa lähitulevaisuudessa. Vasta viime viikolla metallibändi nimitti kokoonpanoonsa uuden kitaristin, Chris Tianin. Hän osallistuu jatkossa bändin studiohommiin ja keikkailuun. Heinäkuussa 2011 Visions of Atlantis kertoi basistina Mario Lochertin poistuneen bändin kokoonpanosta. Bändi ei ole selittänyt miksi basisti vaihtuu. Ryhmä ei ole myöskään tähän mennessä kielinyt, tuleeko joku kuusikon nykyisistä jäsenistä hoitamaan jatkossa bassokitaroinninkin.

"Maria Magdalena" -EP:n kappaleet:

 1. Maria Magdalena
 2. Melancholia
 3. Change Of Tides
 4. Last Shut Of Your Eyes
 5. Distant Shores
 6. Beyond Horizon — The Poem Pt. II

Vuonna 2000 perustettu metallibändi on tehnyt urallaan neljä pitkäsoittoa. Niistä tuorein ilmestyi nimellä "Delta" helmikuussa 2011. Se sisältää yhteensä tasan 10 biisiä. Kiekolla kuullaan ensimmäistä kertaa Visions of Atlantiksen uutta vokalistia, kreikkalaista Max Niliä. Max Nil korvasi bändistä vuonna 2009 terveyssyistä eronneen Joanna Nieniewskan. Bändin alkuperäisestä kokoonpanosta on jäljellä vain rumpali Thomas Caser ja kitaristi Werner Fiedler.

Visions pf Atlantis on:

 • Maxi Nil (laulu)
 • Mario Plank (laulu)
 • Chris Tian (kitarat)
 • Wener Fiedler (kitarat)
 • Martin Harb (kosketinsoittimet)
 • Thomas Caser (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.