Metallimusiikki.net

Volbeatilta livelevy lokakuussa.

  • Julkaistiin lauantaina 04.06.2011.
  • Luettu 1202 kertaa
  • Bändit:

Tanskalainen Volbeat uutisoi lähtevänsä syksymmällä kiertämään Euroopan alueen lavoja ja tekevänsä festivaaliesiintymisiä suuremmissa tapahtumissa kuin koskaan aikaisemmin. Yhtye hehkuttaa olevansa innostunut saadessaan konsertoida esimerkiksi Saksassa ja tehdä suuren skaalan esiintymisiä. Volbeat aikoo live-esiintymisistä Euroopan sekä Yhdysvaltojen maaperältä koostaa live-DVD:n, -CD:n ja -Blu-rayn. Se on viralliselta nimeltään “Live From Beyond Hell / Above Heaven”. Kiekko ilmestyy mainituissa formaateissa 10. lokakuuta. Livelevyn sisältä löytyy kokonaisten konserttitaltiointien lisäksi haastatteluja Volbeatin jäsenten kanssa, behind-the-scenes-materiaalia ja muuta.

Tulevalla Euroopan-kiertueella rokkia ja metallimusiikkia yhdistelevä Volbeat nähdään yhden kerran täällä Suomessa: Seinäjoella. Bändi nähdään 19.6. Seinäjoella järjestettävässä Provinssirock-festivaalissa. Provinssirockia vietetään vuosittain Seinäjoella ja täytetään ulko- ja kotimaisilla elävän musiikin esittäjillä ja niiden faneilla. Tällä kertaa Volbeatin lisäksi tapahtumaan on kutsuttu esiintyjiksi mm. yhdysvaltalainen System of a Down, Avenged Sevenfold ja Pendulum. Kotimaisia nimiä edustavat muun muassa Medeia, Kotiteollisuus, Viikate ja Klamydia.

Livelevyn nimeksi valittu “Live From Beyond Hell / Above Heaven” viittaa Volbeatin viimeisimpään studioalbumiin, joka on nimeltään “Beyond Hell / Above Heaven“. Albumi ilmestyi 13 biisillä varustettuna satsina viime vuoden syyskuussa. Kööpenhaminasta käsin toimiva Volbeat on paljastanut, ettei tämän yhtyeen neljännen albumin nimi viittaa uskonnollisiin asioihin, vaan ainoastaan albumin teemaan.

Volbeat on:

  • Michael Poulsen (laulu ja kitara)
  • Thomas Bredahl (kitara ja taustalaulu)
  • Anders Kjølholm (basso ja taustalaulu)
*_ Jon Larsen_ (rummut)

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.