Metallimusiikki.net

Vorkuta solmi Paragon Recordsin kanssa.

  • Julkaistiin tiistaina 31.10.2006.
  • Luettu 663 kertaa
  • Bändit:

Unkarilainen black metal -kokoonpano Vorkuta on solminut sopimuksen Paragon Records -yrityksen kanssa. Bändin nettisivuilla kuluvan kuukauden 19. päivä julkaistu uutinen kertoo, että Vorkuta on solminut yhdysvaltalaisen Paragon Recordsin kanssa kaksi albumia kattavan sopimuksen. Ensimmäinen levy, nimeltään “Into the Chasms of Lunacy”, julkaistaan lähiaikoina.

Vorkuta soittaa kylmää, häpäisevää, black metallia, joka on samansuuntaista kuin Bathory-yhtyeen “Blood, Fire, Death” -aikakausi. Myös vaikutteita norjalaisen Darkthrone-bändin “Total Death” -levyn aikakauteen kerrotaan löytyvän. Bändi on aikaisemmin julkaissut kasetteja WAR Productionsin, Stygian Shadows Productionsin ja FolterKammer Recordsin kautta. Vorkutan kerrotaan pian julkaisevan split-levyjä sellaisten bändien kanssa kuin Abigail, Inferno ja Marblebog.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.