Metallimusiikki.net

Wood Of Ypresin perustaja kuoli.

  • Julkaistiin lauantaina 24.12.2011.
  • Luettu 995 kertaa
  • Bändit:

Kanadalainen doom metallia tekevä Wood Of Ypres menetti keulahahmonsa, vokalistina ja kitaristina toimineen David Goldin. Mies kuoli tapaturmaisesti torstaina. Muusikon kotikaupungissa aiotaan järjestää muistotilaisuus ensi viikon keskiviikkona. Goldin muusikon taitoja kuullaan viimeistä kertaa 31. tammikuuta 2012 julkaistavalla "Woods 5: Grey Skies & Electric Light" -albumilla. Se julkaistaan Earache Recordsin kautta. Albumi nauhoitettiin Beach Road Studion tiloissa Kanadan Ontariossa ja miksattiin Nine Inch Nailsille töitä tehneellä John Fryerillä. David Gold oli toinen Wood Of Ypresin perustajista vuonna 2002. Auto-onnettomuudessa menehtynyt Gold oli 31-vuotias.

Gold ehti selventää ennen odottamatonta poismenoaan "Woods 5: Grey Skies & Electric Light" -albumin tyyliä luonnehtimalla sitä tiukemmaksi ja tehokkaammaksi äänitteeksi. Hän uskoi albumin tulevan miellyttämään aikaisempaa laajempaa kuuntelijakuntaa, kuin myös uskollisia faneja. Kiekko tulee olemaan Wood Of Ypresin järjestyksessä kuudes albumi vajaan 10 vuoden pituisella uralla. Yhtyeen oli tarkoitus pian juhlistaa vuosikymmenen pituista taivaltaan, mutta bändin ura saattaa tapahtuneen johdosta katketa tähän. Yhtye ei ole vielä julkistanut mietteitään aikooko se jatkaa bändin parissa toimimista ilman toista perustajajäsentään. Bändin edellinen pitkäsoitto on loppuvuodesta 2009 esiin tuotu "Woods 4: The Green Album".

Wood Of Ypres on:

  • David Gold (laulu ja kitara)
  • Joel Violette (kitara)
  • Shane Madden (basso)
  • Evan Madden (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.