Metallimusiikki.net

Almah: "Trace of Trait".

  • Julkaistiin perjantaina 09.09.2011.
  • Luettu 978 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen piirros jonkinlaisesat futuristisesta tunnelista, jonka ylle sijoitettu Almah-logo ja alaosaan albumin "Trace of Trait" nimi.Julkiastaan 14.10.2011

Brasiliasta kotoisin oleva Angran sivuprojekti Almah laittoi nyt nettiin katseltavaksi musiikkivideon ensi viikon perjantaina Brasiliassa ilmestyvältä "Motion"-albumiltaan. Videoksi päätyi kappale "Trace of Trait". Se kuvattiin bändin kotimaassa elokuun lopussa ohjaajan ja valokuvaajan Alex Milesin kanssa. Progreilua ja voimametallimusiikkia kilkattava yhtye fantasioi videolle laitettavan jotain hyvin erityistä katseltavaa. Tämä biisi valittiin uuden albumin edustuskappaleeksi, koska se on voimakas monin eri tavoin ja sen uskotaan edustavan parhaalla tavalla Almahin identiteettiä. Bändi on erittäin tyytyväinen klipin lopputulokseen.

Almahin "Motion" julkaistaan ensi viikolla Laser Companyn kautta Brasiliassa. Euroopan alueen julkaisu joudutaan odottamaan kuukauden ajan, sillä AFM Records tuo levyn tänne vasta 14.10. Albumin biisit nauhoitettiin touko–kesäkuussa Brasilian São Paulossa sijaitsevassa studiossa. Miksaus- ja masteroimisvaiheet hoidettiin Alankomaiden Amsterdamissa.

Almahin laulajan, Edu Falaschin, mukaan jokainen bändin jäsen osallistui levyn biisirakenteiden toteuttamiseen säveltämällä ja sovittamalla. Miehen mukaan "Motion" on raskas, moderni ja ehkä hänen uransa raskainta materiaalia sisältävä kiekko. Levy tulee olemaan seuraaja lokakuussa 2008 ilmestyneelle "Fragile Equality" -rykäisylle.

Almah on:

  • Edu Falaschi (laulu)
  • Marcelo Barbosa (kitara)
  • Paulo Schroeber (kitara)
  • Felipe Andreoli (basso)
  • Marcelo Moreira (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.