Metallimusiikki.net

Apocalyptica: Wie Weit.

 • Julkaistiin perjantaina 14.12.2007.
 • Luettu 1262 kertaa
 • Bändit:

Apocalyptican miehet seisovat vihreäsävyisessä valokuvassa siten, että etualalla lähellä lyhythiuksinen mies, jonka takaa kurkistelee neljä muuta ukkoa.Musiikkivideo vuodelta 2005

Apocalyptica on se suomalainen sellistijoukkio, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Metallican kappaleiden soittamisesta selloillaan. Tämä “Wie Weit” -musiikkivideo edustaa yhtyeen uran puoliväliä — kyseinen kappale ilmestyi ensimmäisen kerran singlellä “Wie Weit” helmikuun 14. päivä 2005 ja sitten vielä toisen kerran “How Faw” -singlellä helmikuun 23. päivä samana vuonna. Nämä kaksi singleä sisältävät käytännössä samat biisit, mutta ne on kaikki erikielisiä versioita kappaleesta “Quutamo”. Kappaleet on laulettu kolmella eri kielellä.

Bändin uusin albumi, “Worlds Collide“, julkaistiin kuluvan vuoden syyskuussa. Levyllä kuullaan vierailevina muusikkoina jälleen Slayerin Dave Lombardoa, mutta lisäksi myös Till Lindemannia, Corey Tayloria, Adam Gontieria, Tomoyasu Hoteita sekä Cristina Scabbiaa.

“Wie weit” -singlen kappaleet:

 1. Wie Weit (feat. Marta Jandová)
 2. Quutamo
 3. How Far (feat. Marta Jandová)
 4. En Vie (feat. Manu)

“How Far” -singlen kappaleet:

 1. How Far (feat. Marta Jandová)
 2. Quutamo
 3. En Vie (feat. Manu)
 4. Wie Wiet (feat. Marta Jandová)

Apocalyptica on:

 • Paavo Lötjönen (sello)
 • Eicca Toppinen (sello)
 • Perttu Kivilaakso (sello)
 • Mikko Sirén (rummut)

Yhtye on näinä päivinä kolmen sellistin ja rumpalin muodostama ryhmä, mutta sen perustamisvuoden aikana (v. 1993) siihen kuului neljä sellistiä; Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Antero Manninen ja Max Lilja.

Ensimmäisen studioalbuminsa yhtye toi esiin vuonna 1996. Kiekon nimi on “Plays Metallica by Four Cellos” ja se sisältää yksinomaan Metallican biisejä soitettuna nimensä mukaisesti selloilla.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.