Metallimusiikki.net

At The Gates: Blinded By Fear.

 • Julkaistiin keskiviikkona 05.09.2007.
 • Luettu 805 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen bändikuva vuosikymmen sitten hajonneen At The Gates -yhtyeen jäsenistä, joita kuvassa viisi kappaletta. He ovat nuoria miehiä, jotka seisovat ja istuvat metallirunkoisen rakenteen edustalla.Göteborg-tyylin luoja

Ruotsalainen melodista death metallia tahkoava At The Gates oli vuosivälillä 1990–1996 toiminut metalliryhmä, josta on vuosien varrella kehkeytynyt legenda. Tässäpä legendan yksi legendaarisimmista biiseistä musiikkivideon muodossa: “Blinded By Fear”. Kyseinen kappale on bändin “Slaughter of the Soul” -albumin avausraita. Kiekko julkaistiin vuonna 1995, mutta siitä on tehty vuoden 2002 vaiheilla myös uusintapainos varustettuna muutamilla bonuskappaleilla. Tätä albumia pidetään Göteborg-metallin yhtenä kulmakivistä, tosin se on vaikuttanut myöhemmin ns. “metalcore”-tyylinkin muodostumiseen sellaiseksi kuin se näinä päivinä on.

“Slaughter of the Soul” -albumin kappaleet:

 1. Blinded by Fear
 2. Slaughter of the Soul
 3. Cold
 4. Under a Serpent Sun
 5. Into the Dead Sky
 6. Suicide Nation
 7. World of Lies
 8. Unto Others
 9. Nausea
 10. Need
 11. The Flames of the End

Albumi äänitettiin touko-heinäkuussa v. 1995. Se julkaistiin marraskuun 14. päivä samana vuonna. Kiekon tuottajana toimi bändin miehistön kanssa Fredrik Nordström. Kiekon kappaleista kertyy soittoaikaa n. 34 minuuttia.

At The Gates oli:

 • Tomas Lindberg (laulu)
 • Anders Björler (kitara)
 • Martin Larsson (kitara)
 • Jonas Björler (basso)
 • Adrian Erlandsson (rummut)

Bändi perustettiin vuonna 1990, jolloin sen perustukset luotiin hajonneen Grotesque-rytmiryhmän raunioiden päälle. At The Gatesin ensimmäinen äänite oli EP-levy, nimeltään “Gardens of Grief”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.