Metallimusiikki.net

Black Majesty: Further Than Insane.

 • Julkaistiin lauantaina 30.04.2011.
 • Luettu 1179 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen piirros sooresta rautapanssariin pukeutuneesta soturista valomiekka kädessään ja suuren irvistelevän jellonan takana. Kuvan yläosassa lukee Black Majesty ja oikeassa alakulmassa pienellä präntillä "In Your Honour".Julkaistiin toukokuussa 2010

Australialainen heviryhmä Black Majesty laittoi aikaisemmin tällä viikolla nettiin katseltavaksi viimeisimmältä albumiltaan kuultavasta kappaleesta “Further Than Insane” kuvatun musiikkivideon. Steve Ravicin ohjaama ja tuottama musiikkivideo sisältää videomateriaalia tieteiselokuvasta Humanity’s End. Klipin ohjannut Ravic on uransa varrella tehnyt töitä samoissa merkeissä myös Manowarin ja Rhapsodyn videoprojektien parissa. Torstaina ilmestynyt musiikkivideo on viiden minuutin mittainen power metal -annos. Biisi sisältyy viime vuoden toukokuussa ilmestyneelle pitkäsoitolle, joka on Black Majestyn järjestyksessä neljäs studioalbumi. Levyn Euroopan-versiolla kuullaan pari bonusraitaa.

Black Majesty on yksi Australian tunnetuimmista metallibändeistä. Yhtyeen mukaan tämä neljäs pitkäsoitto on edeltäjiään nopeampi ja melodisempi ja se sisältää yhtyeen uran parhaimpia biisejä. Vokalisti John Cavalieren mukaan albumin nimi viittaa ryhmän faneihin, jotka ovat olleet bändin tukena vuosien varrella. Tämä albumi luotiin faneille.

“In Your Honour” -albumin kappaleet:

 1. Far Beyond
 2. God Of War
 3. Millenium
 4. Break These Chains
 5. Further Than Insane
 6. End Of Time
 7. Wish You Well
 8. Follow
 9. Witching Hour
 10. Two Hearts (Euroopan-version bonuskappale)
 11. Silent Company (Euroopan-version bonuskappale, akustinen)

Black Majesty on:

 • John Cavaliere (laulu)
 • Stevie Janevski (kitarat)
 • Hanny Mohamed (kitarat)
 • Pavel Konvalinka (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.