Metallimusiikki.net

Bullet for My Valentine: Waking The Demon.

Bullet for My Valentinen 'Scream Aim Fire' -albumin kansikuva, jossa näkyy bändin kirkkaanvalkoisena hohtavan logon takana koristeellinen, mutta uhkaavalta näyttävä, kirkkomainen rakennus pilvisen taivaan alla. Rakennuksen edustalla liihottaa mustia lintuVideo "Scream Aim Fire" -albumilta

Walesilaisen metalcorea mättävän Bullet for My Valentine -nimisen orkesterin uusin musiikkivideo on albumilta “Sream Aim Fire” kuultavasta kappaleesta “Waking the Demon” luotu taidetekele. Bändi kertoo tämän kappaleen pyörivän niinkin harvinaisen teeman ympärillä kuin koulukiusaus. Kiusatuksi joutuminen koulukavereiden toimesta on jokaisen oppilaan painajainen — näin bändi uskoo. “Waking the Demon” on yhtyeen mukaan sen uusimman albumin kappaleista kaikkein raskain ja rankin. Biisissä kerrotaan siitä minkälaista on joutua kiusatuksia pitkien hiusten takia, tai vaikka vain sen vuoksi, että koululainen on bändissä mukana. Bullet for My Valentinen laulaja-sanoittaja Matt Tuck kertoo tässä biisissä käsiteltävän nimenomaan ja yksinomaan oman henkilökohtaisen demonin löytämistä koulukiusaamisen vuoksi. Kun koululainen joutuu kiusatuksi päivästä toiseen, viikosta viikkoon ja jopa vuosikausia, niin ennemmin tai myöhemmin kiusatulla napsahtaa päässä ja sitten alkaa tapahtua.

“Walking the Demon” -musiikkivideon käsikirjoitti ja ohjasi Max Nichols. Hän on Mike Nicholsin poika. Mike on uransa aikana tehnyt musiikkivideoita ja saanut niistä mm. Academy Award -pystin. Tästä biisistä tehtiin “Scream Aim Fire” -albumin kolmas single.

Videon juoni on sellainen, että metallimusiikkia fanittava teini joutuu kiusatuksi koulussa. Kiusaajajengin johtaja deittailee samaa tyttöstä, johon metallistikin on mieltynyt. Videon edetessä nähdään kun hevari plärää kalenterinsa kanssa ja odottaa täysikuuta kuin Kuuta nousevaa. Sitten vihdoin kun 28. päivä tulee vastaan, hevari houkuttelee sadistiäpärän jahtaamaan häntä keskelle pöpelikköä. Korvessa metallisti muuttuu ihmissuhdeksi ja antaa kiusaajalle huolellisesti tattiin.

Tämä video tuo hetkittäin mieleen tunnelmansa puolesta suomalaisten alan asiantuntijoiden, kuten Swallow The Sunin musiikkivideot, tai jopa Faerghailin videoklipin kappaleesta “…kun veri peittää maan“.

“Scream Aim Fire” -albumin kappaleet:

 1. Scream Aim Fire
 2. Eye of the Storm
 3. Hearts Burst Into Fire
 4. Waking the Demon
 5. Disappear
 6. Deliver Us From Evil
 7. Take it Out on Me
 8. Say Goodnight
 9. End of Days
 10. Last to Know
 11. Forever and Always

Bullet for My Valentine on:

 • Matthew “Matt” Tuck (laulu ja rytmikitara)
 • Jason “Jay” James (basso ja taustalaulu)
 • Michael “Padge” Paget (kitara ja taustalaulu)
 • Michael “Moose” Thomas (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.