Metallimusiikki.net

Burning Point: Heart Of Gold.

 • Julkaistiin torstaina 15.11.2007.
 • Luettu 1307 kertaa
 • Bändit:

Burning Pointin miehet seisovat rivissä tummaa taustaa vasten. Miehiä kuvassa viisi kappaletta. Häistä neljällä oikeanpuoleisella pitkät hiukset, mutta vasemmanpuoleisella puolipitkät ja tumma tumma tukka. Kaikilla yllään mustat paidat, osalla siniset farKotoisin Oulusta

Kotimainen melodisen metallin alhossa möyrivä Burning Point julkaisi hiljattain tähän kylmään vuodenaikaan sopivan musiikkivideon kappaleestaan “Heart Of Gold”. Kyseinen kappale kuullaan yhtyeen uuden “Burned Down The Enemy” -albumin soittolistalta — biisi starttaa heti kiekon avausraidan jälkeen. Bändi uutisoi jo kuluvan vuoden syyskuussa, että tämä musiikkivideo laskettiin Yle-Extralta lähetettävän Musiikki-TV:n soitettavaksi. Televisiossa soitettu versio biisistä oli leikattu hieman yli neljän minuutin pituiseksi, kun taas videoleikkeen alkuperäinen versio on noin minuutin verran mittavampi.

“Burned Down the Enemy” -albumin kappaleet:

 1. Parasite
 2. Heart of gold
 3. Dawn of the ancient war
 4. Hell awaits
 5. From the beginning of it all
 6. Icebound
 7. Deceiver
 8. Eye for an eye
 9. To hell and back
 10. Against the madness of time
 11. Burned down the enemy
 12. My reign, my fire (bonus)
 13. Heart of gold “demo” (bonus)
 14. The road to hell (bonus)

Burning Point on:

 • Pete Ahonen (laulu ja kitara)
 • Pekka Kolivuori (kitara)
 • Jussi Ontero (kosketinsoittimet)
 • Jari Kaiponen (rummut)
 • Jukka Jokikokko (basso)

Bändi perustettiin Oulussa syksyllä 1999. Yhtye äänitti ensin promootiotarkoitukseen CD-kiekon, jolla ryhmä saikin sopimuksen saksalaiselta metallimusiikkiin erikoistuneelta levy-yhtiöltä. Sen kautta Burning Point julkaisi kaksi ensimmäistä albumiaan, joista ensimmäinen on nimeltään “Salvation By Fire” ja se julkaistiin vuonna 2001. Jälkimmäinen pitkäsoitto ilmestyi pari vuotta myöhemmin ja sen nimi on “Feeding The Flames”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.