Metallimusiikki.net

Deathstars: Virtue To Vice.

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.12.2007.
 • Luettu 1073 kertaa
 • Bändit:

Neljä mustanpuhuvaa miestä seisoo rivissä valkoista taustaa vasten. Heillä on kalpeat kasvot ja pitkät mustat hiukset. Keskimmäisellä hepulla valkoisina hohtavat silmät.Toiminut vuodesta 2000

Neliminuuttinen elokuvamainen musiikkivideo Deathstars -yhtyeeltä. “Virtue To Vice” kuullaan yhtyeen uusimmalla “Termination Bliss” -albumilla, mikä julkaistiin viime vuoden puolella. Tämä biisi on samalla aikaisemmin kuluvana vuonna ilmestyneen singlen nimi.

“Termination Bliss” äänitettiin yhtyeen kotimaassa Ruotsissa tukholmalaisen BlackSyndicate Studioiden tiloissa. Se myös miksattiin Tukholmassa, ToyTown Studioilla Stefan Glaumannin toimesta.

Deathstars perustettiin Swordmaster-nimisen metallibändin tilalle seitsemän vuotta sitten. Edellinen yhtye soitti death/black metallia, mutta Kuolontähti paukuttaa musiikkiaan industrial metallin hengessä. Yhtye on julkaissut uransa aikana kaksi albumia, joista ensimmäinen kohtasi kuulijansa vuonna 2002.

Bändin rumpali Bone W. Machine uutisoi äskettäin, ettei hän pääse ottamaan osaa Deathstarsin joukkoihin sen tulevalla Euroopan-kiertueella, jonka bändi tekee yhdessä Kornin kanssa. Mies kertoo jättäytyvänsä keikkakokoonpanosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Rumpali toivoo fanien osaavan suhtautua tähän kypsästi. Hän ei ole eroamassa bändistä, vaan kokee nyt eteen ilmestyneiden henkilökohtaisessa elämässä koettujen välikohtausten olevan tärkeämpiä kuin keikkailu. Korvaavaksi rummuntakojaksi Deathstars hankki Snowy Shawn. Deathstars-joukkojen on tarkoitus toimia avaajana Kornin tammi-helmikuun aikana tehtävissä keikoissa täällä Euroopassa. Bändi tulee lisäksi tekemään muutamia konsertteja ilman amerikkalaista Kornia. Yhteensä live-esiintymisiä on näillä näkymin luvassa noin 40 kappaletta.

“Termination Bliss” -albumin kappaleet:

 1. Tongues
 2. Blitzkrieg
 3. Motherzone
 4. Cyanide play
 5. Greatest Fight On Earth
 6. Play God
 7. Trinity Fields
 8. The Last Ammunition
 9. Virtue To Vice
 10. Death In Vogue
 11. Termination Bliss

Deathstars on:

 • Whiplasher Bernadotte (laulu)
 • Nightmare Industries (kitara ja koskettimet)
 • Skinny Disco (basso)
 • Bone W. Machine (rummut)
 • Cat Casino (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.