Metallimusiikki.net

Distress of Ruin: The Ocean Of Perdition.

Melodeathia soittava Distress of Ruin julkaisi musiikkivideon kappaleesta "The Ocean Of Perdition". Se on biisi 6. maaliskuuta ilmestyvältä "Predators Among Us" -EP:ltä. Distress of Ruin alkuvuodesta 2010 lähtien toiminut bändi Joensuusta. Siltä ilmestyi ensimmäinen äänite, myös täällä Metallimusiikki.netissä arvosteltu kolmen biisin kokoinen demo, vuonna 2011. Sen jälkeen ryhmä on hankkinut keikkakokemusta soittamalla mm. Profane Omenin, Scorngrainin ja Ablazerin kanssa.

Nyt viikonloppuna YouTubessa julkaistu "The Ocean Of Perdition" on neljää minuuttia lähentelevä animoitu klippi. Bändi valitsi tämän biisin musiikkivideoksi sen ollessa sanoituksiensa osalta hyvin albumin tarinaa kuvaava. Videon tuotti ja toteutti Henrik Mennander. Hän käsikirjoitti tarinan Lauri Ruotsalaisen kanssa.

Distress of Ruin on:

  • Lauri Ruotsalainen (laulu)
  • Simo Niiranen (kitara ja laulu)
  • Harri Säynevirta (kitara)
  • Riku Romppanen (rummut)
  • Sami Tolonen (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.